Happlify: de leukste shopping guide + blog van Nederland en België 💛

Op zoek naar een verjaardagsfeestje dat net even anders is dan slijm maken en prinsessen-dingen? Wil jouw mini een dag vol actie, avontuur, en onvergetelijke momenten? Adventure City Rotterdam biedt een spectaculaire setting voor een stoer meiden verjaardagsfeestje dat nog lang in het geheugen zal blijven. Met een heel veel activiteiten geschikt voor bijna elke leeftijd, van 4 tot 13 jaar, is er voor elke avonturier wat wils.

Adventure City Rotterdam, gelegen aan de rand van deze bruisende stad, strekt zich uit over meer dan 7.000 m², waarvan 2.000 m² indoor, en biedt een unieke mix van 'zippen en klimmen'. Van indoor sportklimmen en klimparcoursen tot uitdagende zip-lines en een vrije val van 11 meter, de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor de echte waaghalzen is er de Rollercoaster Zip-line, de eerste in Nederland, waar je met waanzinnige snelheden boven het park uitzoeft en een prachtig uitzicht over Rotterdam krijgt​.

Wat kun je verwachten?

Diversiteit aan activiteiten

Ga je indoor klimmen bij Adventure City dan zal niemand zich snel vervelen. Met meer dan 15 activiteiten en klimparcoursen is er genoeg keuze voor iedereen. De kinderen kunnen samen met hun vriendinnen het buitenterrein verkennen, de spectaculaire klimparcoursen uitproberen, of vliegen door de lucht aan de rollercoaster zipline​.

Klimmuur feestje

Betaalbaar

Adventure City streeft ernaar dat iedereen zijn of haar feestje bij hen kan vieren. Met arrangementen beginnend vanaf €10,75 per kind, inclusief onbeperkt gebruik van de klimactiviteiten, zowel binnen als buiten, is het een betaalbare optie voor een onvergetelijk feestje​.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat altijd voorop. Bij arrangementen waar kinderen tot 20 meter hoogte kunnen klimmen, wordt sterk aangeraden dat een ouder of begeleider mee gaat. Dit is niet alleen voor de veiligheid, maar ook voor het zelfvertrouwen van de kinderen. De betaling vindt plaats op locatie, zodat wijzigingen in het aantal deelnemende kinderen makkelijk opgevangen kunnen worden​.

Adventure City

Goede faciliteiten

Met veel aandacht voor goede horeca, een ruim aanbod aan gratis parkeerplaatsen, en gratis WiFi, is alles aanwezig voor een zorgeloos feestje. Adventure City Rotterdam is niet alleen een uniek klimpark, maar ook een plek die echt ontdekt moet worden door jong en oud​.

Een dag om niet te vergeten

Of je nu een uitdagend parcours wilt overwinnen, wilt zippen door de lucht, of genieten van de adrenaline van een vrije val, Adventure City Rotterdam biedt een breed scala aan activiteiten die zorgen voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje. De reviews spreken voor zich; bezoekers van alle leeftijden hebben de tijd van hun leven gehad, geprezen de goede uitleg, uitstekende beveiliging, vriendelijk personeel, en de fantastische ervaring die het park biedt​.

Een verjaardagsfeestje bij Adventure City Rotterdam staat garant voor een dag vol plezier, avontuur, en teambuilding, waarbij kinderen niet alleen fysieke uitdagingen aangaan, maar ook werken aan hun zelfvertrouwen en onderlinge band. Het is de perfecte plek voor een stoer meiden feestje klimmen dat nog lang herinnerd zal worden. En precies dat wil je als je een verjaardagsfeestje wilt vieren toch?!

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.