Happlify: de leukste shopping guide + blog

Nu velen van ons oma en mama voor een lange tijd moeten missen, wil je juist het liefste bij elkaar zijn. Gelukkig kunnen we (video)bellen en komt er weer een tijd waarop we weer écht af kunnen spreken. Maar in zo'n vreemde tijd als nu ga je toch anders kijken naar het contact wat je eerder had. Herinneringen en vragen komen omhoog en dan komt het besef dat het leven heel kwetsbaar is. Voor Elma van Vliet kwam dat besef in 2004. Haar moeder werd in dat jaar ernstig ziek. Elma realiseerde zich hoeveel ze haar moeder nog wilde vragen...

Zo ontstond het boek 'Mam, vertel eens...', vol grote en kleine vragen over het leven van Elma's moeder. Ze gaf het als cadeau aan haar moeder als manier om haar te vertellen hoeveel ze van haar hield.

Het ingevulde boek wat ze vervolgens retour kreeg overtrof Elma's verwachting, ze kreeg letterlijk een schat aan informatie van haar moeder terug. Een boek vol verhalen en met voor Elma tot dan toe onbekende foto's en weetjes. Het lege boek met vragen werd eenmaal ingevuld een kostbaar cadeau dat zorgde voor een nog hechtere band tussen Elma en haar moeder. Niet veel later deelde ze dit geluk, werd het boek uitgegeven en lag het in de winkel.

Meer dan een miljoen boeken

15 Jaar later is 'Mam, vertel eens...' verkrijgbaar in zestien landen en wereldwijd zijn er bijna een miljoen exemplaren verkocht. Wat begon met één boek, groeide uit tot een hele reeks producten voor moeders, vaders, oma’s en opa’s. Cadeaus om écht contact te maken, écht de tijd nemen voor de mensen die het meest voor ons betekenen.

Mam, vertel eens... en Oma, vertel eens... zijn €20,99 per stuk.

Nu nog mooier

Ter ere van het vijftiende jaar dat de boeken van Elma nu bestaan zijn ze stuk voor stuk voorzien van een feestelijk nieuw design. De uitvoering is nu nog mooier dan voorheen en de vragen hebben een kleine update gekregen. Als je het ons vraagt is zo’n prachtig invulboek het perfecte moederdagcadeau (10 mei). Het is eenvoudig te bestellen en past door de brievenbus. Misschien is het zelfs wel ingevuld als jullie elkaar weer een dikke knuffel mogen geven.

Oma, vertel eens...

Ook speciaal voor oma's is er een invulboek, geheel gericht op grootmoeders natuurlijk: 'Oma, vertel eens...'. Mocht het voor jouw oma moeilijk zijn het boek zelf in te vullen, dan kun je dat natuurlijk samen doen. Maak afspraakjes om zo stap voor stap haar levensverhaal vast te leggen. Ga met haar in gesprek met dit boek, zo wordt het een uniek document van jullie samen.

Had je een koosnaampje voor mij?

De boeken staan vol vragen die je een glimlach bezorgen en ontroeren. Het gaat echt over jouw moeder of oma, jouzelf en de band die jullie hadden en hebben. Hierbij random een paar vragen die je tegen kan komen. Ik weet zeker dat je verrast zal zijn door de antwoorden. Kun je nagaan hoeveel leuks je daar dan weer mee kan gaan doen? Win-win-win!

 • In welk restaurant zou je nog weleens willen eten? En met wie?
 • Wat wilde je vroeger worden als je later groot zou zijn?
 • Hoe maak je jou ontzettend aan het lachen?

Maak kans op zo'n prachtig boek

Over winnen gesproken... Buiten dat de boeken feestelijk vernieuwd zijn hebben we nog meer happy news. Happlify mag de nieuwste edities van ‘Mam, vertel eens…’ en ‘Oma, vertel eens…’ verloten! Dat doen we via Instagram.

Hoe je kans maakt op ‘Mam, vertel eens…’

Kun jij dit mooie invulboek wel gebruiken? Zou jij het willen winnen om aan jouw moeder met moederdag cadeau te doen? Waag dan een gokje en doe mee. Hoe je precies kans maakt op ‘Mam, vertel eens…', is eigenlijk heel eenvoudig. Kijk maar:
1 - Volg @happlify op Instagram
2 - Laat een 💛 achter in een reactie onder deze MAM post
3 - Optioneel: tag iemand die dit boek ook leuk zou vinden.

Hoe je kans maakt op ‘Oma, vertel eens…’

Zou jij juist je oma dit jaar graag eens extra verrassen met deze speciale editie voor grootmoeders? Extra leuk is het om het boek samen in te vullen. Wat een mooi vooruitzicht! Hoe je precies kans maakt op ‘OMA, vertel eens…', staat hier:
1 - Volg @happlify op Instagram
2 - Laat een 💛 achter in een reactie onder deze OMA post
3 - Optioneel: tag iemand die dit boek ook leuk zou vinden!

 Voorwaarden van de winactie

 • de winactie is van 16 t/m 30 april 2020
 • iedereen mag meedoen aan de winactie
 • hoe maak je kans? 1 – Volg @happlify | 2 – Laat een 💛 achter in de comment onder deze (mama) post of deze (oma) post | 3 - Optioneel*: tag iemand die dit boek ook leuk zou vinden. (*taggen heeft geen effect op je win kans)
 • na 30 april 2020 loten we de winnaars en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten
 • met de winnaars zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
 • de winnaar van een boek heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
 • de prijzen: 1 x het hardcover boek 'Mam, vertel eens…’ van Elma van Vliet t.w.v. €20,99 euro en 1 x het hardcover boek ‘Oma, vertel eens…’ van Elma van Vliet t.w.v. €20,99 euro, niet inwisselbaar
 • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Klik hier

Happy thoughts

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.