Happlify: de leukste shopping guide + blog

Met Happlify proberen we anders na te denken over de situatie waarin we ons nu begeven. Niet door er een geforceerde positieve draai aan te geven, maar juist door de lichtpuntjes te ontdekken daar waar het donker is. 

Hierbij daarom voor jou zes dingen die het leven ietsje zonniger maken, al is het maar voor even. Wil jij ook iets delen? Mail ons dan.

1 - Maak handen wassen leuk!

Dat kinderen hun handen goed wassen, is nu belangrijker dan ooit. Met de IMAKIN DIY zeepjes met een speeltje erin wordt het nu echt leuk!

Samen zeepjes maken is al een gezellige activiteit. Je gaat de zeep smelten, een mooie kleur toevoegen en een fijne geur, maar deze zeepjes zijn extra bijzonder. Er zitten namelijk speeltjes in. Door je handen ermee te wassen komt het speeltje langzaam vrij. Een mooie beloning voor goed handen wassen dus.

In het blog Maak handen wassen leuk met deze DIY kids zeep met speeltje laat Jinske je zien hoe je de zeepjes maakt.

2 - Kom bij de Gerrit's thuisblijf club

Om de dagen een beetje vrolijker te maken, heeft Rinske van de webshop Gekkiggeit weer een fijne gratis PDF-printable gemaakt. De #thuisblijf en #weesliefvoorelkaar raamvlaggen die je kunt downloaden, printen, uitknippen en ophangen. Laat zien dat jij bij Gerrit's thuisblijf club hoort en hang deze toffe raamvlaggen voor je raam!

De download vind je hier

3 - Deze hartjes zijn zo lief

Bij Bejoyce vonden we deze lieve Lovely hartjes pins voor een heel lief prijsje: €4,95 Ze worden momenteel veel besteld en door heel Nederland verspreid als dank aan mensen die nu zo hard werken in de zorg en ook als hartje onder de riem. Het hartje is ongeveer 2 cm groot en te krijgen in de kleuren, zuurtstokroze, magic gold, midnight black, cherryred, lentegroen en kobaltblauw.

Verkrijgbaar bij BeJoyce - €4,95

4 - Echte post is nu zo fijn

Bij een bestelling van maison KOOS krijg je de komende tijd een gratis kaartje met postzegel. Ook is het mogelijk om een bestelling te versturen naar een ander adres. Dat kan desgewenst met een persoonlijk bericht dat door maison KOOS op een mooi kaartje wordt geschreven en met de mooi verpakte bestelling wordt meegestuurd.

Meer weten? Klik hier

5 - Elke week een kaartje op de mat

De KARANTAINE-KAART van de Blijfabriek is een mini-abonnementje voor een beetje blijdschap in lastige tijden. Elke week - 4x voor elk heel abonnement - ontvang je ouderwets brievenbusgeluk in de vorm van een nieuw kaartje van de Blijfabriek tijdens de maand april. Iets om naar uit te kijken omdat we even niet de deur uit komen. Iemand anders verrassen kan natuurlijk ook!

Verkrijgbaar bij Blijfabriek - €10,-

6 - Roppongi stuurt gratis een Ghibli kaart

Hoe meer leuke post op de deurmat hoe beter! Ingrid van Roppingi stuurt namens jou gratis een Ghibli (Studio Ghibli is een Japanse anime-filmstudio) kaartje naar iemand anders. Heb jij iemand in je omgeving die voorlopig geen bezoek kan ontvangen of kun je zelf de deur niet uit? Laat Roppongi dan een kaartje sturen.

Meer weten? Klik hier
Houd je er ook van om anderen inspireren?
 Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Of over jouw favo Netflix serie waar je super blij van wordt? Klik hier

 

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.