Happlify: de leukste shopping guide + blog

Je kent het vast wel: het gevoel van 'ik begin wel op 1 januari'. Dus die zak truffel kruidnoten kan best, en die oliebol, een test-toetje, het laatste stuk chocoladeletter... Want in het nieuwe jaar begin je met een schone lei én ga je keihard sporten! Yup, het is een bekende gewoonte om goede voornemens uit te stellen tot het nieuwe jaar, maar waarom zouden we wachten? Waarom niet nu beginnen, midden in november? Hier zijn een aantal héle goede redenen waarom dit juist het perfecte moment is om de eerste stap te zetten naar een gezonder en gelukkiger leven.

Ontloop de nieuwjaarsdrukte

Waarom wachten tot 1 januari om de sportschool binnen te stappen en je gezondheidsdoelen na te jagen? In november is de sportschool absoluut minder druk en kun je rustig wennen aan je nieuwe routine. Zo laat je je veel minder snel ook ontmoedigen. Geen lange rijen voor de loopband en geen strijd om de gewichten - het is nu jouw moment!

👉 Lees ook: Voornemens voor het nieuwe jaar die wél leuk zijn

Creëer een sterke basis voor het nieuwe jaar

In plaats van te wachten op het nieuwe jaar om jezelf doelen op te leggen, waarom niet nu beginnen? Door een sterke basis te leggen in november, heb je al een voorsprong op je goede voornemens. Tegen de tijd dat het nieuwe jaar begint, ben je al goed op weg naar het verwezenlijken van je doelen. 

Geniet van de herfstige buitenlucht

November biedt een prachtig decor voor buitenactiviteiten. De herfstlucht is fris en verkwikkend, en de gekleurde bladeren maken elke wandeling of hardloopsessie tot een visueel feestje. Profiteer van het seizoen en maak beweging niet alleen goed voor je lichaam, maar ook voor je geest. Schaf een goede Hunkemöller sport bh aan en gáán!

Ken je de Happlify Herfst bucket list al?

Ontwikkel gezonde gewoontes vóór de feestdagen

De feestdagen staan voor de deur en we weten allemaal hoe verleidelijk het is om jezelf te verwennen met lekkernijen. Beginnen in november geeft je de kans om gezonde gewoontes te ontwikkelen voordat de feestdagen toeslaan. Je zult merken dat je beter bestand bent tegen de verleidingen en gemotiveerd blijft om voor jezelf te zorgen. Genieten mag natuurlijk, maar ongezond bunkeren tot je naar huis kunt rollen, daar wordt niemand blij van.

👉 Lees ook: Hoe kom je gezond de feestdagen door? 5 tips

Het is nooit te laat om te beginnen

Het is nooit te laat om een positieve verandering in je leven aan te brengen. Of het nu gaat om meer bewegen, gezonder eten of beter voor jezelf zorgen, november is het perfecte moment om te beginnen. Elke kleine stap telt, en je zult versteld staan van wat je kunt bereiken als je nu begint.

Dus, waarom wachten? Trek die sportlegging aan, omarm de herfstlucht en zet nu al die eerste stap naar een gezonder en gelukkiger jij!

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.