Happlify: de leukste shopping guide + blog

Edelstenen hebben op bijna iedereen wel een enorme aantrekkingskracht. De vele kleuren en soorten spreken tot de verbeelding, maar het is vaak vooral ook de betekenis die een bepaalde steen met zich meebrengt. Zoveel stenen zoveel betekenissen en daarom is er altijd wel een die bij jou past.

Linda van MOM Gemstone maakt de wonderlijkste sieraden met edelstenen. Subtiel, maar super stevig gemaakt zijn de armbandjes, kettingen en oorbellen, die je vaak herkent aan een piepklein goudkleurig maantje. 

Wie is MOM Gemstone?

Linda de Boer is de eigenaresse van MOM Gemstone. Haar liefde voor edelstenen en prachtige sieraden heeft MOM Gemstone tot leven gebracht. In haar zoektocht naar een persoonlijk armbandje met een geboortesteen die bij het sterrenbeeld Tweeling past, heeft ze haar eigen ontwerpen gecreëerd. Met een persoonlijke touch en minimalistische uitstraling hebben haar armbandjes de aandacht van velen getrokken. Hieruit is haar passie gegroeid om voor anderen dezelfde betekenisvolle sieraden te maken. Elk armbandje vertelt een uniek verhaal en wordt vervaardigd met natuurzuivere edelstenen en duurzaam macramédraad. 

Jij mag kiezen wat je wilt winnen!

MOM gemstone armbandjes winactieMeer over de betekenis van edelstenen vind je hier op de MOM Mix and Match pagina, maar hier vast een voorproefje.

Aventurijn - Kalmerend en beschermend, bevordert een gevoel van welzijn.

Amazoniet - Balans en bescherming tegen straling en schadelijke invloeden.

Rozenkwarts - Opent het hart om liefde te ontvangen.

Labradoriet - Beschermend en sterk spiritueel. De steen vermindert angst en geeft kracht,

Agaat - Agaat is de steen voor zelfreflectie en geestelijke groei.

Granaat - Geeft kracht en energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit.

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.