Happlify: de leukste shopping guide + blog

Herinner je je die zorgeloze dagen van je jeugd, toen de wereld één grote avontuurlijke speeltuin was en de geur van vers gemaaid gras je zintuigen prikkelde? Die dagen waarin je eindeloos kon lummelen in de buitenlucht, omringd door de eenvoudige schoonheid van de natuur? Het madeliefje, dat lieve, tijdloze bloempje, is verweven met deze mooie herinneringen. Het is een symbool van plezier in je jeugd, van dagen doorgebracht in de zonovergoten velden, en van het maken van bloemenkransen die de tijd leken te vertragen.

Moniek van Happlify Crew Studio Lanterfant heeft deze nostalgie omgezet in prachtige sieraden - waaronder de Madeliefjes oorbellen die je terugvindt in de bijzondere Art Botanico collectie. Deze oorbellen zijn meer dan alleen accessoires; ze dragen het verhaal van de avonturen in je jeugd en de schoonheid van de natuur met zich mee. We LOVE it!

Madeliefje, de bloem van Nederland

Het idee om deze bijzondere bloem als oorbel te ontwerpen was voor ontwerpster Moniek onvermijdelijk. Het madeliefje, met zijn tijdloze aantrekkingskracht, verdient een plekje dicht bij ons hart én oor. En als klap op de vuurpijl is het madeliefje recentelijk uitgeroepen tot de nationale bloem van Nederland - een eerbetoon aan zijn betekenis en charme. Studio Lanterfant leek als het ware in de toekomst te kunnen kijken en nu kun jij deze betekenisvolle bloem voor altijd bij je dragen.

👉 Kijk ook: Video interview met Moniek van der Hoorn van Studio Lanterfant

Ook nog eens een duurzame keuze - Naast het prachtige modulaire ontwerp hebben de Madeliefjes oorbellen ook een ecologische waarde. Ze worden vervaardigd uit gerecycled acryl. Bovendien zijn de roestvrijstalen oorringen zijn speciaal geschikt voor mensen met een nikkelallergie.

Lief cadeau - De oorbellen worden geleverd in een elegant Studio Lanterfant cadeaudoosje met sieradenverzorgingsinstructies. Dus of je ze nu lekker voor jezelf koopt of die ene lieve (jeugd)vriendin wilt verrassen, de Madeliefjes oorbellen zijn het perfecte cadeau.

Hebben? Bestel hier jouw eigen Studio Lanterfant Madeliefjes t.w.v. €35,- of doe mee met onze winactie. We mogen namelijk een paar van deze magische bellen weggeven. Vul in en doe mee!

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!