Happlify: de leukste shopping guide + blog

De zomer is in volle gang en wat is er nu beter dan een zomerboek om deze zonnige tijd van het jaar te vieren? Denk even terug aan die zomerdagen uit je kindertijd, waar je jezelf helemaal verloor in de betoverende werelden van boeken. Goed nieuws: als volwassenen kunnen we nog steeds datzelfde gevoel van verwondering en plezier ervaren met het nieuwe Happinez Zomerboek dat helemaal in teken staat van vertrekken, vertragen, verstillen en verdwalen.

Het Happinez Zomerboek is meer dan alleen een verzameling artikelen; het is een kans om jezelf onder te dompelen in boeiende verhalen en handige weetjes. Je krijgt het zomerboek nu tijdelijk cadeau krijgt bij het mini-abonnement van 3 nummers Happinez. Win-win!

Wat vind je in het zomerboek?

Happinez zomerboek

Ontdek het plezier van wildplukken in je eigen omgeving en verbind je weer met de natuur op een magische manier. Het pad van de pelgrim nodigt je uit om het leven tegemoet te lopen met een nieuw gevoel van avontuur. Het geheim van vitaliteit onthult je zes bronnen van eeuwige jeugd, die je vast nieuwsgieriger maken naar een gezonder en vervullender leven.

En wat is een zomer zonder heerlijke cocktails? Ontdek verfrissende recepten om jezelf te trakteren op wat smakelijke ontspanning. Of je nu thuis bent of onderweg, deze cocktails met een bite brengen je direct in een zomerse stemming.

Toe aan een onvergetelijk avontuur? Het Happinez Zomerboek neemt je mee op ontdekkingstocht door eigen land. Leer meer over prachtige plekken zoals Sekoya, De Hoorneboeg en Texel, die absoluut zullen inspireren. 

En als kers op de taart bevat je zomerboek een Boeddhistische puzzel om je geest te prikkelen als je ligt te bakken aan de rand van het zwembad.

Haal het Happinez mini-abonnement + Zomerboek in huis en herbeleef het plezier van een zomerboek zoals je vroeger had toen je kind was! Of doe mee met deze winactie, want we mogen een Happinez mini-abonnement + Zomerboek weggeven. Vul in en doe mee! 

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!