Happlify: de leukste shopping guide + blog

In ons (vaak veel te) drukke leven vergeten we soms om goed voor onszelf te zorgen. Vooral als het gaat om de gezondheid van ons haar en onze huid. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van supplementen die kunnen helpen om van binnenuit te stralen. Maar waar doe je nou goed aan? In deze blogpost lees je hoe welke supplementen een geweldige aanvulling kunnen zijn op onze dagelijkse routine voor stralend haar en een gezonde huid. Bovendien mogen we wat leuks weggeven!

Ah-mazing haar door Biotine

AH-MAZING HAIR BIOTINE (SUIKERVRIJ) - VOOR HAAR, HUID & NAGELS

Een gezonde haardos is voor velen van ons een doel op zich. Biotine, ook wel bekend als vitamine B7, speelt een cruciale rol bij het mooi houden van normaal haar. Het bevordert de aanmaak van keratine, een proteïne waaruit ons haar is opgebouwd. Zink is een ander essentieel mineraal dat bijdraagt aan de instandhouding van gezond haar en een evenwichtige hoofdhuid.

De combinatie van biotine en zink in 'Ah-mazing Hair suikervrij' van Bears with Benefits maakt het tot een krachtige formule om haaruitval te verminderen en de algehele gezondheid van het haar te bevorderen.

Ah-mazing Hair suikervrij van Bears with Benefits - €24,90

Born This Way met hyralonzuur voor je huid

Born This Way bears with benefits

Een stralende huid kan ons zelfvertrouwen een flinke boost geven. 'Born This Way' van Bears with benefits bevat een gepatenteerd collageencomplex dat de elasticiteit en hydratatie van onze huid ondersteunt. Collageen is een essentieel eiwit dat verantwoordelijk is voor de structuur van onze huid, maar naarmate we ouder worden, neemt de productie ervan af. Het toegevoegde hyaluronzuur draagt bij aan het vasthouden van vocht, terwijl co-enzym Q10 de huid beschermt tegen vrije radicalen. Vitamine C en E versterken het geheel door hun antioxidante eigenschappen, die helpen bij het bestrijden van vroegtijdige huidveroudering en het bevorderen van een stralende teint.

Born This Way' van Bears with benefits - €34,90

Hoe gebruik je de supplementen?

Kijk, nu zijn supplementen geen wondermiddelen; ze werken natuurlijk het beste wanneer ze worden gecombineerd met een gezonde levensstijl. Een uitgebalanceerd dieet met voldoende voedingsstoffen, voldoende hydratatie en regelmatige lichaamsbeweging dragen allemaal bij aan een gezonde haardos en een stralende huid.

Het is van groot belang om goed voor onszelf te zorgen. Met Bears with benefits wordt dat net even een beetje eenvoudiger gemaakt. Echte schoonheid komt van binnenuit en met de juiste supplementen kunnen we ons van binnen én van buiten mooi voelen!

Doe mee en maak kans!

Geweldig nieuws voor jou, want we mogen een Bears with Benefits Ultimate Hair & Skin DUO t.w.v. €53,90 verloten! Kun je niet wachten? Snap ik ook, bestel dan hier direct jouw Bears with Benefits.

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!

De links in dit artikel zijn gesponsorde links, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.