Happlify: de leukste shopping guide + blog

Het derde interview is hier! Deze keer had ik een fijn gesprek met Moniek van der Hoorn van Studio Lanterfant. Ze is nog niet zo lang bezig, 1,5 jaar om precies te zijn, maar met haar zorgvuldig ontworpen sieraden gaat ze als de brandweer!

Nu we steeds vaker online shoppen is het leuk te weten wie zich achter al die unieke webshops schuilhouden. Het is dan ook de bedoeling dat je vaker een interview voor bij gaat zien komen. Heb je suggesties? Let me know.

Studio Lanterfant

En dan nu: Studio Lanterfant. Wie is dat, hoe begon zij, waar wordt ze zelf heel gelukkig van en welke vrolijk makende producten verkoopt zij? Je ziet en hoort het hier.

De genoemde oorbellen op een rijtje 

De genoemde producten in de video vind je natuurlijk bij Studiolanterfant.com. Stuk voor stuk vrolijke sets oorbellen die elke look meteen een beetje chique maken. Ontmoet Juul, Jet, Mien en Bep...

Happlify op YouTube

Vond je dit leuk? Abonneer je dan zeker op het Happlify YouTube kanaal. Er staat nog zoveel leuks op de planning! Vertel, welke webshopeigenaar zou jij geïnterviewd willen zien?

Mariko Naber

Auteur - Mariko Naber
Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Sell your stuff online, branding agency Loaded ink BNO en Atelier Naber. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice 💛

 

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.