Happlify: de leukste shopping guide + blog

Als je je ooit hebt afgevraagd hoe de excentrieke Willy Wonka de iconische chocolatier werd die ons hart veroverde in Roald Dahl's tijdloze klassieker 'Charlie and the Chocolate Factory' dan is er goed nieuws. Deze december kunnen we naar de bios voor 'Wonka!'. Bereid je voor op een betoverende reis vol magie, muziek en heerlijke chaos...

De film neemt je mee op een unieke reis door de oorsprong van dit geliefde personage. Het is als een gouden ticket voor je zintuigen, een magische kans om de geheimen achter de man met de hoed en de glimlach te ontdekken.

De release duurt nog even, dat is 15 december 2023, maar voorpret is de helft van de hele pret toch?! Wij kunnen in elk geval niet wachten, kijk zelf maar...

 

 

Power team

Achter deze betoverende film zitten enkele van de grootste namen in de entertainmentwereld. Paul King, bekend van de hartverwarmende Paddington-films, neemt de regie op zich. En wat dacht je van David Heyman, het meesterbrein achter megahits als Harry Potter, Gravity en Fantastic Beasts. Met zo'n power team kunnen we niets anders dan een onvergetelijk spektakel verwachten.

Hugh Grant als Oompa Loompa

In de hoofdrol wordt gespeeld door Timothée Chalamet, die de jonge Willy Wonka vast heel geloofwaardig neer zal zetten. We krijgen een glimp van de ideeën en dromen die het begin vormden van zijn wonderbaarlijke carrière als uitvinder, goochelaar en, natuurlijk, chocolatier. Het is niet alleen een feest voor je ogen, maar ook voor je lachspieren. Wat dacht je van Hugh Grant als Oompa Loompa? De film belooft een hartverwarmende dosis humor en emotie, waardoor het een perfecte keuze is voor een gezellige avond uit met vrienden en familie.

Wonka! herinnert ons eraan dat het leven begint met dromen en dat zelfs de meest onwaarschijnlijke avonturen mogelijk zijn als je een vleugje geluk hebt. Dus, zet een kruis in je kalender voor december, verzamel je vrienden en familie, en bereid je voor op een zoete en betoverende tijd in de wereld van pure verbeelding.

Bron + beeld: Pathé!

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.