Happlify: de leukste shopping guide + blog

Van Ivy & Loulou gaat menig kinderhart van kloppen, de snoepjes van potjes vol glitterkleurtjes om jezelf mooi te maken. Het beste nieuws? Het is volledig meuk vrij én er zitten zulke leuke mensen achter dit Nederlandse merk! Tja, helemaal onbevooroordeeld kan ik niet zijn, met SYSO ontwierpen we de complete brand identity + webshop voor dit toffe merk. Maar buiten dat feit verdient dit ‘natural play makeup brand’ een dikke shout out! Waarom? Lees gauw verder.

Wat is Ivy & Loulou?

Ivy & Loulou make-up is 100% natuurlijk en vegan en bevat geen chemicaliën, microplastics of allergenen. Het fonkelnieuwe merk vindt dat speel make-up voor absoluut veilig moet zijn om te gebruiken, zodat je kind plezier kan hebben zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over ingrediënten. De beweegredenen hierachter kun je uitgebreid lezen op de Ivy & Loulou about pagina

Iny & Loulou kindermake-up

Leuk om te weten is dat de producten helemaal zelf zijn samengesteld door eigenaren Rachelle en Folker. De make-up zelf moest op alle fronten 'meuk vrij' zijn, zo ook de verpakking (papier). Uiteraard moet ook alles eerst uitvoerig worden getest en gekeurd voordat het de markt op kan. Geloof me, daar gaan heel wat laboratorium sessies aan vooraf.

Waarom hebben we Ivy & Loulou nodig?

Dat is de vraag die we Rachelle en Folker stelden en dit is hun antwoord: “Ons hart gaat al jaren sneller kloppen van mooie, natuurlijke producten voor gezinnen met (jonge) kinderen. We hebben gemerkt dat niet alles wat we zoeken te vinden is, of dat wat er al op de markt is niet helemaal voldoet aan de kwaliteit of standaard die je van een duurzaam en natuurlijk product zou verwachten. Dus hebben we besloten deze producten zelf te gaan ontwikkelen onder een eigen merk. We zijn begonnen met iets wat het meest logisch is met twee jonge dochters: natuurlijke speel make-up!”

Iny & Loulou play make-up

De make-up (is epic)

De make-up bestaat uit vier fonkelende kleuren (ja daar mochten we, net als de naam Ivy & Loulou, ook over meedenken): Moonlight Silver, Lollypop Pink, Fairydust Gold en Butterfly Blue. De potjes zijn los verkrijgbaar, maar er zijn ook drie mooie giftsets: Fairy Fun, Go Glitter en Moonlight Magic. Als ik terugdenk aan mijn eigen jeugd, had ik hier denk ik mijn complete collectie Barbies voor opgegeven. En dat was een hele grote oranje Curver-doos vol kan ik je zeggen!

Long story short

Ivy & Loulou is een natuurlijk speel make-up merk dat kinderen en ouders aanspreekt. Het biedt meukvrije, veilige en 100% natuurlijke en vegan make-up producten zonder chemicaliën, microplastics of allergenen. De make-up is verkrijgbaar in verschillende kleuren en er zijn ook giftsets beschikbaar. Wil je je kinderen op een leuke en veilige manier laten genieten van make-up? Shop dan nu bij Ivy & Loulou.

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.