Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Dit gedeelte bevat momenteel geen inhoud. Voeg inhoud toe aan deze sectie met behulp van de zijbalk.

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Het leukste schoencadeautje voor jouw kind: Ivy & Loulou natural play makeup

  • 3 min leestijd

Van Ivy & Loulou gaat menig kinderhart van kloppen, de snoepjes van potjes vol glitterkleurtjes om jezelf mooi te maken. Het beste nieuws? Het is volledig meuk vrij én er zitten zulke leuke mensen achter dit Nederlandse merk! Tja, helemaal onbevooroordeeld kan ik niet zijn, met SYSO ontwierpen we de complete brand identity + webshop voor dit toffe merk. Maar buiten dat feit verdient dit ‘natural play makeup brand’ een dikke shout out! Waarom? Lees gauw verder.

Wat is Ivy & Loulou?

Ivy & Loulou make-up is 100% natuurlijk en vegan en bevat geen chemicaliën, microplastics of allergenen. Het fonkelnieuwe merk vindt dat speel make-up voor absoluut veilig moet zijn om te gebruiken, zodat je kind plezier kan hebben zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over ingrediënten. De beweegredenen hierachter kun je uitgebreid lezen op de Ivy & Loulou about pagina

Iny & Loulou kindermake-up

Leuk om te weten is dat de producten helemaal zelf zijn samengesteld door eigenaren Rachelle en Folker. De make-up zelf moest op alle fronten 'meuk vrij' zijn, zo ook de verpakking (papier). Uiteraard moet ook alles eerst uitvoerig worden getest en gekeurd voordat het de markt op kan. Geloof me, daar gaan heel wat laboratorium sessies aan vooraf.

Waarom hebben we Ivy & Loulou nodig?

Dat is de vraag die we Rachelle en Folker stelden en dit is hun antwoord: “Ons hart gaat al jaren sneller kloppen van mooie, natuurlijke producten voor gezinnen met (jonge) kinderen. We hebben gemerkt dat niet alles wat we zoeken te vinden is, of dat wat er al op de markt is niet helemaal voldoet aan de kwaliteit of standaard die je van een duurzaam en natuurlijk product zou verwachten. Dus hebben we besloten deze producten zelf te gaan ontwikkelen onder een eigen merk. We zijn begonnen met iets wat het meest logisch is met twee jonge dochters: natuurlijke speel make-up!”

Iny & Loulou play make-up

De make-up (is epic)

De make-up bestaat uit vier fonkelende kleuren (ja daar mochten we, net als de naam Ivy & Loulou, ook over meedenken): Moonlight Silver, Lollypop Pink, Fairydust Gold en Butterfly Blue. De potjes zijn los verkrijgbaar, maar er zijn ook drie mooie giftsets: Fairy Fun, Go Glitter en Moonlight Magic. Als ik terugdenk aan mijn eigen jeugd, had ik hier denk ik mijn complete collectie Barbies voor opgegeven. En dat was een hele grote oranje Curver-doos vol kan ik je zeggen!

Maak kans op een Moonlight Magic Giftset t.w.v. €39,-

We zijn pretty excited, want we mogen een Moonlight Magic Giftset verloten. Ben je inmiddels ook zo enthousiast? Koop de Moonlight Magic Giftset bij Ivy & Loulou en/of maak hieronder kans op de set die wij mogen verloten:

✅ 1 - Laat een 🎀 achter onder deze Instagram-post die je HIER vindt
✅ 2 - Volg @happlify en @ivyandloulou voor meer van deze happy tips en giveaways
 3 - Ook optioneel: tag iemand die deze leuke giftset ook wel zou willen winnen #sharingiscaring 

Invy & Loulou winactie

Winactie voorwaarden

• deze winactie loopt t/m 25 november 2022
• iedereen mag meedoen aan de winactie
• hoe werkt het? Laat onder bovengenoemde Instagram-post weten waarom jij deze prijs wilt winnen
• na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten
• met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
• de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
• de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld
• reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
• deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Zoeken