Happlify: de leukste shopping guide + blog

Hoewel we met Happlify graag een offline lifestyle nastreven, vinden we toch af en toe wat op internet wat het delen meer dan waard is. En zeker nu we thuis moeten blijven is internet zo'n slechte plek nog niet. Bovendien vind je er vaak mooie dingen die je helemaal nog niet wist. Neem nou deze mini documentaire van Op-Docs - The New York Times 'Almost famous'.

Halverwege de jaren negentig ontmoette singer-songwriter Kim Hill een jonge rapper die voorstelde om samen muziek te gaan maken. De naam van die rapper was will.i.am, en zijn groep was een opkomende underground hip-hop crew uit Los Angeles: The Black Eyed Peas. De rest is geschiedenis - of toch niet helemaal...?

Kim Hill voelde zich in 2000 niet meer zo thuis bij de Peas (ze legt het in de video zelf veel beter uit), besloot de groep te verlaten en haar eigen stem te vinden. Helaas kwam dat niet zo goed van de grond, terwijl The Black Eyed Peas wereldwijde faam bereikte met mega hits zoals 'I Gotta Feeling'. Hill heeft spijt van haar beslissing, omdat ze gemist heeft waar elke artiest van droomt. 

I have my happy

Toch sluit ze dapper af met 'I have my happy' en dat is mooi en sterk én wellicht het enige wat je achteraf in haar situatie kunt zeggen. Ze heeft dan wel niet de spotlights, maar ook niet de sh*t die erbij komt kijken. Ze heeft haar happy, is moeder van een prachtige zoon en maakte ooit een heel moedige keuze. Kim is het voorbeeld van hoe je op een epische manier met teleurstelling omgaat.


Het gaat over het overwinnen van teleurstelling op de meest epische manier

'Almost Famous' is een speciale Op-Docs-reeks korte films geregisseerd door Ben Proudfoot met mensen die bijna geschiedenis hebben geschreven - en dus helaas nét niet. Dit zijn verhalen over het overwinnen van teleurstelling op de meest epische manier, van een astronaut die nooit vloog naar een superster die dat nooit was.

Meer over deze intrigerende 'Almost Famous' series vind je hier.

 

 

Mariko Naber

De auteur: Mariko Naber

Branding expert en online ondernemer Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Happlify, Sell your stuff online en branding agency Loaded ink BNO. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice.

  

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.