Happlify: de leukste shopping guide + blog

Na een onverwacht lekkere nazomer moeten we er toch aan geloven en gaan we weer richting het druilerige en koude weer toe. Ik als zomermeisje zie daar altijd onwijs tegenop en het liefst zou ik die hele winter overslaan. Maar ja omdat verhuizen naar een altijd zonnig oord geen optie is, probeer ik er hier maar het beste van te maken. En natuurlijk deel ik mijn 5 beste tips om die hele herfst en winter periode te overleven graag met jou.

Tip 1 - Maak het in huis extra gezellig

Oké het is nu tijd om Marie Kondo heel even aan de kant te schuiven, want nu we weer veel in ons huis zitten, is het heel fijn om het daar zo gezellig mogelijk te maken. En sorry Marie, maar bij mij betekent dat meestal allerlei hysterische spullen om me heen verzamelen, daar kan ik ook niks aan doen.

Verzamel spullen om je heen die je een fijn gevoel geven en waar je blij van wordt om naar te kijken. Zo is het heerlijk om na een dag werken thuis te komen en worden die donkere dagen vanzelf al wat gezelliger. En steek ’s avonds lekker veel kaarsjes aan voor een extra huiselijke sfeer. 

Halloween 2021

Tip 2 - Trek je regelmatig terug om te cocoonen

Een beetje extra zelfliefde kan in de winter geen kwaad. Zeker rondom de feestdagen zijn er vaak zoveel sociale verplichtingen dat dat je helemaal leeg kan zuigen. Zorg daarom voor voldoende tijd voor jezelf en trek je lekker terug in je eigen coconnetje. Of het nu een hele dag netflixen onder een dekentje is, of het mee blèren van de hele soundtrack van a star is born, alles is goed! Na zo’n dag voel je je vanzelf alweer beter en kun je dat gure donkere weer, weer heel eventjes trotseren. 

💛 Lees ook > Cocoonen als een baas - 6 tips + cocoon bucketlist

Print deze handige Cocoon bucket list uit en herinner jezelf aan de leuke dingen die je kunt doen als je van je huis een cocoon-hol hebt gemaakt.

Tip 3 - Maak een zomer playlist

Niets is zo fijn als luisteren naar alle hits van de zomer en je weer even op je vakantieadres wanen. Bij de meeste nummers zal je wel een herinnering hebben die je terug brengt naar de dagen die eindeloos leken te duren en de zwoele zomeravonden waarop je danste tot je erbij neer viel. Haal meteen ook wat hapjes in huis uit jouw favoriete vakantieland, doe je ogen dicht en het is net alsof je weer in de zon zit!

Zomer playlist in de herfst

Tip 4 - Zoek een nieuwe hobby

Als je lekker bezig bent gaat de tijd veel sneller voorbij en is het dus weer lente voor je er erg in hebt. Pak daarom een nieuwe hobby op waar je jouw tijd aan kunt besteden. Of je nou schilderen op nummer of een bouwwerk van lollystokjes gaat maken, er is vast wel iets waar je uren zoet mee kunt zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van diamond painting met eigen foto? D'as een soort van shiny old school Ministeck!

En als kleine bonustip: zelfgemaakte cadeaus doen het vaak ook heel erg goed, zeker bij (schoon)moeders. Dus dan heb je meteen ook je cadeaus voor de feestdagen geregeld. Hoppa!

Zoek je nog leuke DIY ideeën? Kijk hier eens op het blog.

Een nieuwe hobby zoeken

Tip 5 - Boek een weekje naar de zon

Als de bovenstaande tips je niet meer helpen, dan is er nog één laatste redmiddel en dat is een weekje weg naar de zon boeken. In het zuiden van Europa is het in de winter alsnog vaak prima weer en kun je je even helemaal opladen om de rest van de winterperiode te doorstaan. Zuig alle vitamine D op die je kunt en je voelt je als herboren!

Ken je Stipreizen.nl al? Daar kun je online lekker makkelijk en snel een reis boeken.

Stip reizen

En... weet jij nog een leuke tip om de herfst (en winter) een beetje leuk door te komen? Deel het hieronder met ons!

Dit waren ze, mijn 5 tips om de herfst en winter te overleven en hopelijk kun je met deze tips even vooruit en overleef je die hele herfst- en winterperiode zonder problemen. En hoe vervelend die donkere dagen ook kunnen zijn, er komt hoe dan ook weer een einde aan 😉

 

De auteur - Rinske Claus

Rinske is het brein achter de super toffe webshop Gekkiggeit (geeft humor aan je interieur!). Ze maakt een moderne versie van de good old tegeltjeswijsheden met een grappige twist. Daarnaast knuffelt ze het liefst met haar kat en is ze dol op pizza. De blogposts van Rinske >

 

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.