Happlify: de leukste shopping guide + blog

Ben je toe aan een sprankelende verandering in je leven? Dan hebben we iets bijzonders voor jou: de 'Time for Change' oorbellen, een prachtig, tijdloos sieraad van Jewels with Flair. Deze bijzondere oorbellen zijn meer dan alleen een accessoire; ze staan symbool voor verandering en persoonlijke groei.

Time for change

De 'Time for Change' oorbellen zijn met zorg vervaardigd voor Erlinde. Aan de sierlijke sterling zilveren of vergulde haakjes bungelen prachtig vormgegeven libellen, die al eeuwenlang symbool staan voor verandering, aanpassingsvermogen en zelfrealisatie. Onder de libellen vind je kleine, fonkelende kraaltjes van de edelsteen granaat. Deze dieprode steen is niet alleen de geboortesteen van januari, maar staat ook bekend om zijn krachtige eigenschappen om positiviteit en vitaliteit te bevorderen. Het dragen van deze oorbellen kan dus gezien worden als een talisman voor kracht en moed, waardoor je elke dag weer geïnspireerd raakt om je dromen na te streven.

Sieraden uit het zonnige atelier van Jewels with Flair

In zonnige atelier in Alkmaar creëert Happlify Crew Member Erlinde Kramer juweeltjes die zowel vreugde als een unieke flair brengen. Onder de naam Jewels with Flair biedt zij een exclusieve collectie handgemaakte sieraden, die stuk voor stuk uniek zijn. Erlinde kiest bewust voor kwaliteit en richt zich op elegantie en een fris, modern design. Elk sieraad is een statement van individualiteit - geen twee zijn hetzelfde, wat betekent dat jouw sieraden altijd iets speciaals zullen zijn, niet iets dat je bij iemand anders zult zien. Alles is gemaakt van de fijnste materialen, zoals edelstenen, zoetwaterparels en Swarovski Elements, en biedt opties in gold filled, sterling zilver of verguld sterling zilver. Of je nu op zoek bent naar een paar opvallende oorbellen, een stijlvolle set compleet met armband en ketting, of gewoon iets unieks voor jezelf, Erlinde's creaties bieden iets voor elke smaak. 

Doe mee en maak kans!

Lucky you, want jij kunt een paar van deze unieke 'Time for Change' oorbellen winnen! Doe mee aan onze winactie en wie weet straal jij binnenkort met deze symbolen van hoop en vernieuwing aan je oren.

Zo maak je eenvoudig kans:
1 - Laat weten dat je meedoet onder de post die je hier vindt
2 - Volg @happlify en @jewelswithflair als je dat wilt voor meer happy tips en giveaways
3 - Ook optioneel, extra en leuk: tag een vriend in je reactie en deel deze post

🚨 Pas op voor fake accounts. Wij sturen geen DM's met verzoeken/links en vragen geen persoonlijke gegevens.

Winactie voorwaarden

  • deze winactie loopt t/m 24 mei 2024
  • iedereen mag meedoen aan de winactie
  • hoe werkt het? Laat weten dat je meedoet met een leuke reactie
  • na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze op Instagram bekend
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld

  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Meta, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie