Happlify: de leukste shopping guide + blog van Nederland en België 💛

Zoek je een echt uniek en persoonlijk bewaar cadeau? Dan is MrStarsky het antwoord. Speciale momenten worden daar omgezet in een bijpassende sterrenhemel. Of het nu gaat om een kraamcadeau, een liefdesverhaal vereeuwigen, of een te markeren mijlpaal, bij MrStarsky laat je het perfecte geschenk maken.

Gepersonaliseerde Sterrenhemelposters

Het kenmerkende product van MrStarsky is de gepersonaliseerde sterrenhemelposter. Wat maakt deze posters zo bijzonder? Ze worden speciaal voor jou ontworpen met de sterrenconfiguratie van een specifieke tijd, locatie en datum die voor jou betekenisvol is. Of het nu de nacht van een geboorte, een huwelijk of een ander belangrijk moment in je leven was, deze posters vangen de magie van die sterrenhemel voor altijd. Het resultaat is een echt persoonlijk en betekenisvol cadeau.

Nieuw: letterpopsters van MrStarsky x Joelle Wehkamp

De unieke en kleurrijke letterpostercollectie van MrStarsky x Joelle Wehkamp is fonkelnieuw. Hiermee kun je je eigen gepersonaliseerde poster kunt creëren. Kies uit een levendig alfabet van designs, selecteer je favoriete kleur, voeg een kenmerkend patroon toe en personaliseer het met een zelfgeschreven tekst. Zo maak je de woonruimte om je heen mooi persoonlijk, deze posters zijn ideaal voor kinderkamers, als uniek cadeau voor een jarige, of voor het samenstellen van een betekenisvolle wanddecoratie met de initialen van jouw gezin. Met deze collectie breng je liefde en herinneringen samen in elke kamer.

MrStarsky x Joelle Wehkamp letterposters

Unieke kwaliteit en afwerking

Wat Happlify Crew Member MrStarsky echt onderscheidt, is de onberispelijke kwaliteit en afwerking van hun producten. De sterrenhemelposters zijn prachtig geïllustreerd en zorgvuldig gebrukt met goudfolie. De Nederlandse onderneming werkt samen met getalenteerde illustratoren, vormgevers en kunstenaars om een inspirerende collectie te kunnen bieden. Daarnaast biedt MrStarsky ook eigen gepersonaliseerde voorleesboekjes, waarin kinderen zichzelf als de helden van hun eigen verhaal zien.

Doe mee en maak kans

Goed nieuws als je nu enthousiast geworden bent, want je kunt nu bij Happlify je eigen MrStarsky sterrenhemelposter naar keuze met lijst t.w.v. €74,- winnen! Doe mee via Instagram en wie weet heb jij binnenkort wel een eigen sterrenhemel aan de muur. 

Zo maak je eenvoudig kans:

1 - Laat weten dat je meedoet onder de post die je hier vindt
2 - Volg @happlify en @mrstarskyamsterdam als je dat wilt voor meer happy tips en giveaways
3 - Ook optioneel, extra en leuk: tag een vriend in je reactie en deel deze post

Winactie voorwaarden

  • deze winactie loopt t/m 10 mei 2024
  • iedereen mag meedoen aan de winactie
  • hoe werkt het? Laat weten dat je meedoet met een leuke reactie
  • na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze op Instagram bekend
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld

  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
  • pas op voor fake accounts. Wij sturen geen DM's met verzoeken/links en vragen geen persoonlijke gegevens
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Meta, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie