Happlify: de leukste shopping guide + blog

Houd je van oerhollandse gezelligheid en ben je best een beetje nostalgisch? Dan is PosterPlaats jouw go to. Lees hier waarom én maak kans op een exclusief Nederlands ABC pakket van PosterPlaats met onze nieuwste Instagram winactie!

Nederlands ABC

De Nederlands ABC poster van PosterPlaats is echt een nostalgische en tegelijkertijd een moderne eye catcher, niet alleen voor in huis, maar ook als stijlvolle wanddecoratie voor kantoor of restaurant. Het is ook het ideale cadeau voor diverse gelegenheden zoals een verjaardag, geboorte, huwelijk, of een verhuizing (over de grens). Deze poster niet alleen een decoratief element, maar ook een leuke gesprek starter. Of je nu kiest om het Nederlands ABC thuis op te hangen of als cadeau te geven, deze poster is zeker een unieke aanvulling op elke ruimte. 

PosterPlaats: waar design en herinneringen samenkomen

Ontmoet Jelle en Daisy, het creatieve echtpaar achter PosterPlaats. Vanuit hun huis aan de rand van het bos in Ede, combineren zij hun liefde voor design met een passie voor educatie. Sinds 2008 vertalen ze hun ervaring in design en kinderopvang naar prachtige, handgetekende ABC posters die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een educatieve twist hebben. Deze unieke posters zijn perfect voor jong en oud, en zelfs ouderen genieten ervan in zorginstellingen, waar de kunstwerken herinneringen oproepen en gesprekken op gang brengen.

Doe mee en maak kans!

Doe mee met onze Instagram winactie en maak kans op een geweldig ‘Nederlands ABC’ mega-pakket van PosterPlaats, met een totale waarde van meer dan €100!! Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om je huis, kantoor of klaslokaal te verrijken:

Deze items zijn allemaal zorgvuldig handgetekend door Jelle en uitgevoerd in hun kenmerkende zachte aardetinten, waardoor ze een rustige en inspirerende sfeer creëren waar je ook bent.

Zo maak je eenvoudig kans:
1 - Laat weten dat je meedoet onder de post die je hier vindt
2 - Volg @happlify en @posterplaats als je dat wilt voor meer happy tips en giveaways
3 - Ook optioneel, extra en leuk: tag een vriend in je reactie en deel deze post

🚨 Pas op voor fake accounts. Wij sturen geen DM's met verzoeken/links en vragen geen persoonlijke gegevens.

Winactie voorwaarden

  • deze winactie loopt t/m 25 mei 2024
  • iedereen mag meedoen aan de winactie
  • hoe werkt het? Laat weten dat je meedoet met een leuke reactie
  • na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze op Instagram bekend
  • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
  • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
  • de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld

  • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
  • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Meta, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie