Happlify: de leukste shopping guide + blog

Vind je het ook zo leuk om de perfecte cadeaus te zoeken? Of wil je jezelf af en toe eens verrassen met iets bijzonders? Dan zit je hier goed! Happlify Crew Member Coco Cadeau geeft namelijk shoptegoed weg ter waarde van €35,-. Doe mee met deze Instagram winactie en maak kans op deze heerlijk prijs! Lees verder om te ontdekken hoe je meedoet en wat Coco Cadeau zo speciaal maakt.

Wat is Coco Cadeau?

Coco Cadeau is een bijzondere webshop, opgericht door Sanneke vanuit een hartverwarmend initiatief. Het is dé plek waar je terecht kunt voor de mooiste en meest originele cadeaus. Elk product in de collectie is met zorg uitgekozen en wordt met veel liefde ingepakt. Van handgemaakte sieraden en unieke woonaccessoires tot luxe verzorgingsproducten en speelse gadgets – Coco Cadeau biedt een breed scala aan geschenken voor elke gelegenheid.

Lees ook 👉 In de spotlight: de Magische Wishing Stick van Coco Cadeau

Wat Coco Cadeau echt uniek maakt, is de persoonlijke touch. Elk cadeau kan naar wens worden voorzien van een persoonlijke kaart, waardoor het gebaar nog specialer wordt. Bovendien is alles in de webshop prachtig gestyled, wat je meteen kunt zien op de stijlvolle Instagram feed van Coco Cadeau. De balans en rust die de feed uitstraalt, weerspiegelen de zorg en aandacht waarmee de cadeaus worden geselecteerd en gepresenteerd.

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!