Happlify: de leukste shopping guide + blog

Al vanaf het begin van Happlify wilde ik graag 'video'. Want tekst en lezen is fijn, maar video kijkt zo lekker weg. Eindelijk is het dan zo ver en zo moeilijk hoeft het dus niet te zijn. We trappen af met een lekker relaxt interview met Happlify Crew Member Kirsten Oosterwaal van de tijdloos mooie webshop maison KOOS.

Nu we steeds vaker online shoppen is het leuk te weten wie zich achter al die unieke webshops schuilhouden. Het is dan ook de bedoeling dat je vaker een interview voor bij gaat zien komen. Heb je suggesties? Let me know.

maison KOOS

Maar nu: Kirsten dus van maison KOOS. Wie is dat, hoe begon zij, waar wordt ze zelf heel gelukkig van en welke vrolijk makende producten verkoopt zij? Je ziet en hoort het hier.

Al het moois op een rijtje 

De genoemde producten in de video vind je op Maisonkoos.nl. Stuk voor stuk mooie vrolijk makers voor een happy (t)huis en geweldige cadeaus waar je écht mee voor de dag kunt komen.

Happlify op YouTube

Vond je dit leuk? Abonneer je dan zeker op het Happlify YouTube kanaal. Er staat nog zoveel leuks op de planning! Vertel, welke webshopeigenaar zou jij geïnterviewd willen zien?

 

Mariko Naber

De auteur: Mariko Naber

Branding expert en online ondernemer Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Happlify, Sell your stuff online en branding agency Loaded ink BNO. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice.

  

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.