Happlify: de leukste shopping guide + blog

Als groot liefhebber van meditatie vind ik het toch altijd maar moeilijk uit te leggen waarom het zo fijn én belangrijk is. Al jaren val ik vaak terug op Zen meditatie en dat is wellicht niet eens de meest toegankelijke vorm. Toch zou ik graag zien dat meer mensen mediteren ontdekken om zoooveel verschillende redenen, maar vooral om tot rust te komen met een heerlijk opgeruimd leeg hoofd.

Goed nieuws! De makers van de super fijne Headspace meditatie app, die ik zelf al heel lang gebruik om mijn hoofd op te ruimen, hebben in samenwerking met Netflix een super toegankelijke serie uitgebracht.

De basis van meditatie uitgelegd in het Nederlands!

In Netflix' Headspace Guide to Meditation wordt de basis van meditatie onderzocht en hoe het ons kan helpen meer aanwezig en minder afgeleid te zijn in het dagelijks leven. Het wordt je op een eenvoudige manier met animatie, in het Nederlands, uitgelegd.

Zie hier de (Engelstalige) trailer

Mediteren kan je nu dus écht eenvoudig leren

De reeks bestaat uit acht afleveringen van 20 minuten met ieder een eigen thema. Denk aan het beheersen van stress tot het omarmen van dankbaarheid. Elke aflevering begint met het aanleren van de aanpak en bepaalde technieken, en eindigt met een geleide meditatie door Andy Puddicombe Headspace mede-oprichter en voormalig boeddhistische monnik. Liever NIET Bingen dus, deze serie, maar gebruiken om nu écht eens serieus een begin te maken met mediteren.

Just reeelaaaax... Watch now & thank me later!!

Mariko Naber

Auteur - Mariko Naber
Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Sell your stuff online, branding agency Loaded ink BNO en Atelier Naber. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice 💛

 

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.