Happlify: de leukste shopping guide + blog

Het klinkt ZO idealistisch: "de wereld leuker maken". Maar in plaats van over iets te klagen, leek het ons zelf beter er wat aan te doen. En dat is precies de gedachte achter Happlify én dus ook #happlifykindness. Het is iets kleins en eenvoudigs waarmee je vriendelijkheid motiveert. Een A4-tje met van die afscheur-flapjes zoals vroeger: zoekend naar een studentenkamer of bijbaantje. Lekker offline.

Download de PDF, print uit en hang op waar je wilt. Waar jij denkt dat vriendelijkheid nodig is of op een plek waar de kans groot is dat er wat mee wordt gedaan. Want stel je voor: al raak je er maar één mens mee, dan is je missie eigenlijk al geslaagd. Happiness multiplies when shared.

Spread kindness like confetti-download

De Spread kindness like confetti-download bestaat uit drie pagina's: pagina 1 is een pre-made; uitprinten, tabjes inknippen en ophangen maar. Pagina 2 kun je zelf naar wens, locatie of situatie invullen (school, bushalte, wachtkamer, wc of werk enz.). Pagina 3 is het manifest, de gedachte erachter.

👉 KLIK HIER en download de PDF 👈

Ga je ermee aan de slag? Super cool! Deel jouw actie op social media met #happlifykindness en we reposten het graag. Spread the happines 💛

Ons #happlifykindness manifest

We geloven in een thuis, een plek waar we kunnen uitrusten van vandaag en waar we ons klaar maken voor morgen. We geloven in een wereld waar we ons veilig kunnen voelen en waar we met respect mee omgaan. We geloven in de zoektocht naar balans tussen drukte en rust, en tevredenheid leren vinden in beide. We geloven dat iedereen een waardevol verhaal te vertellen heeft en in wie goed doet goed ontmoet. We geloven in de vriendelijkheid van de mens, wetende dat we bergen kunnen verzetten als we samenwerken. We geloven in moed en dat falen niet negatief hoeft te zijn. We leren liever van onze fouten en falen de volgende keer een beetje slimmer. We geloven dat nieuwer niet altijd beter is, en in de trend om terug te gaan naar de basis. We geloven in het vinden van schoonheid, hoe verborgen of subtiel dat ook kan zijn. We geloven in het ontdekken van plezier, geluk en liefde in dingen die je niet zo snel verwacht of in dingen waarvan je vergeten was hoe blij het je maakt. We geloven dat elke dag een geschenk is en dat alledaagse wonderen voor het oprapen liggen, als je er maar oog voor wilt hebben. Van alle heroïsche bezigheden, groot of klein, geloven wij dat er niets groters is dan het leven met liefde en aandacht te leven.

Waar het allemaal begon

Dit initiatief is geïnspireerd op een actie die we vorig jaar voorbij zagen komen in Texas USA. Magnolia, een lokaal, cool tuincentrum kwam in 2019 met hun 'kindness manifest' en dat werd online geweldig ontvangen. Het statement is inmiddels vertaald naar het Italiaans, Frans, Spaans, Zweeds en nu dus ook in het Nederlands mét een eigen Happlify-twist. Doe je mee? 

Mariko Naber

Auteur - Mariko Naber
Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Sell your stuff online, branding agency Loaded ink BNO en Atelier Naber. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice 💛

 

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.