Happlify: de leukste shopping guide + blog

Elke maand zetten we een bijzondere ster in de spotlight op Happlify.nl - de Happlify Crew webshop van de maand! Bij Happlify zijn we altijd op zoek naar die speciale plekjes op het internet waar je blij van wordt. In deze gloednieuwe rubriek krijg je de kans om kennis te maken met de meest unieke, creatieve en inspirerende webshops, merken of events die bij de Happlify Crew zijn aangesloten.

Deze maand onder de aandacht: Koek & Kruimels

Ontmoet Rianne en Greet, de trotse oprichters van Koek & Kruimels. Deze charmante webshop is jouw bestemming voor onweerstaanbare vegan koeken en bakmixen. Elk baksel is liefdevol bereid met de beste ingrediënten, geheel vrij van dierlijke producten. Of je nu een veganist bent of gewoon houdt van smakelijk snoepen, Koek & Kruimels biedt iets speciaals dat bij jouw smaak past. Bestel nu en laat je verrassen door de smaak van puur geluk, handig geleverd via de brievenbus.

Koek & Kruimels - Rianne en Greet

Hoe zijn jullie op het idee gekomen om met deze webshop te beginnen?

In 2021, te midden van de Corona pandemie, begon ik (Rianne) mijn avontuur met BijZonder Lekker Gebak. Werkloosheid en onzekere tijden hadden ervoor gezorgd dat ik meer ging bakken. Door mijn ervaring in de horeca én mijn opnieuw gevonden passie voor bakken merkte ik hoeveel dierlijke producten erin gingen -> voornamelijk eieren. Vandaar ben ik gaan experimenteren met vegan bakken. En wow wat een uitzoekwerk was dat. Veel recepten leken mij niet lekker of waren al snel meer de gezonde kant op (groente in cake – WHY!, geen suiker -> Ik wil gewoon lekker kunnen snacken). Dus bedacht ik maar mijn eigen recepten te gaan maken en hierbij niet te willen inleveren op smaak of uiterlijk.

Na twee jaar groei werd het tijd voor een nieuwe start, en zo ontstond Koek & Kruimels in 2023. Ons doel? Simpel: heerlijke traktaties creëren, het milieu positief beïnvloeden en vooral jou laten glimlachen.

👉 Volg Koek & Kruimels ook op Instagram!

Wat is momenteel jouw meest favoriete product en waarom?

Voor mij (Rianne) is dat toch wel echt de Ambachtelijke Appeltaart. Een heerlijke basic koek met kaneelsuiker korst. Het allerlekkerste? De huisgemaakte appeltaart vulling, gewoon YUM! Voor Greet is dat toch echt wel de Frisse Framboos. Zij houdt van frisse fruitsmaken en framboos is toch wel echt haar favoriet. Tenzij… de Pure Passie weer terugkomt. Een heerlijke vanille koek met witte chocolade én passievruchten vulling. Dan zie je de twijfel echt in haar ogen.

Wat vinden jullie het leukste aan het runnen van de webshop?

Het runnen van onze webshop brengt ons dagelijks veel plezier. De creativiteit, afwisseling en uitdagingen maken elke dag uniek. En het allerleukste? Jou blij maken met onze heerlijke baksels!

Hoe houd je je webshop/collectie boeiend voor je klanten?

Simpel, we blijven vernieuwen! Nieuwe smaken, leuke acties rond feestdagen - we houden het spannend en verrassend. Ook hebben wij nog genoeg ideeën op de plank liggen waarmee wij nog meer heerlijke pakketjes kunnen maken. Zo hebben we nu ook de vegan bakmixen die heel goed zijn ontvangen, ze gaan snel en zijn telkens gauw uitverkocht. Zo kun je zelf thuis ook heerlijke vegan koeken bakken!

Wat vind je van Happlify?

Via Mariko van Sell your stuff online, die ons hielp met onze nieuwe naam, logo en website, zie hiervoor ook de Koek & Kruimels casestudy, ontdekten we Happlify. En wat een ontdekking was dat! Een geweldige shopping guide en blog die ons steeds inspireert met nieuwe ideeën en cadeautjes om te geven. Een perfecte match voor Koek & Kruimels! Want ook wij kopen graag onze cadeautjes via unieke webshops.

Is er nog iets leuks wat we over Koek & Kruimels moeten weten?

Er is nog iets waar wij van houden, cadeautjes geven! Daarom krijg je 10% korting op je eerste bestelling als je je inschrijft op onze Koek & Kruimels nieuwsbrief. Dus geniet lekker deze maand van wat extra zoetigheid, want je verdient het!

Who's next?

Ben jij ook zo benieuwd welke webshop we volgende maand uitlichten? Zorg dan dat je niets mist en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Heb je zelf een suggestie welke webshop er Happlify Crew webshop van de maand moet zijn? Tip ons dan en wie weet!

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.