Vrijdag 13 september viert Dille & Kamille viert haar gouden jubileum! Al 50 jaar lang brengt dit warme merk een beetje natuur en eenvoud in onze huizen. Opgericht in 1974 door de visionaire Freek Kamerling, heeft Dille & Kamille ons al een halve eeuw laten zien hoe we kunnen genieten van de kleine dingen in het leven.

Van gezellig winkeltje tot grote favoriet

Dat schattige winkeltje in Utrecht is uitgegroeid tot een ware schatkist met meer dan 50 filialen, verspreid over Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Met hun knusse producten van hout, katoen en glas hebben ze een speciaal plekje in ons hart veroverd. Of je nu op zoek bent naar die perfecte theepot of een lief kruidenplantje voor op het balkon, bij Happlify Crew Member Dille & Kamille voel je je altijd thuis.

Feest mee met leuke activiteiten!

Om hun verjaardag te vieren, pakt Dille & Kamille flink uit. Het hele jaar door kun je genieten van speciale producten - denk aan prachtige seizoensborden en het nostalgische klaverservies. En alsof dat nog niet genoeg is, organiseren ze gezellige workshops en evenementen. Op 14 september openen ze zelfs hun 50ste winkel in Gouda, waar 50 jarige klanten (net als Dille & Kamille zelf!) extra in het zonnetje worden gezet.

Heb je zin in iets leuks voor thuis? Kijk dan eens naar de feestelijke jubileumcollectie. Van vrolijke vlaggenslingers tot mokken met schattige stadsgevels en een heerlijke verjaardagsthee. Voor de kookliefhebbers is er het geweldige kookboek 'Groentefeest', bomvol inspiratie om van groenten een waar feestmaal te maken.

Een warm hart voor mens en natuur

In deze drukke wereld blijft Dille & Kamille ons eraan herinneren om af en toe even stil te staan. Of het nu gaat om het verzorgen van je plantjes of het bakken van een taart met hun fijne spulletjes, ze maken het leven net wat leuker. Hun liefde voor de natuur en eenvoud is alleen maar gegroeid, net als een goed verzorgde pannekoekplant.

Doe gezellig mee!

Zin om mee te vieren? Stap eens binnen bij een van de winkels en laat je verrassen door alle jubileumheerlijkheden. Misschien vind je wel die mooie old school canvas Dille & Kamille tas met het bekende dille- en kamillemotief, of die lieve theedoeken met het traditionele appeltaartrecept erop. Het zijn stuk voor stuk kleine schatten om je huis mee op te vrolijken.


Hop even langs bij jouw Dille & Kamille om deze bijzondere verjaardag mee te vieren. Snuffel tussen de jubileumcollectie, doe mee aan een workshop, en laat je inspireren door 50 jaar huiselijke gezelligheid! Of... shop hier alles online.

O ja, je kunt ook 2 cadeaubonnen t.w.v. €100,- winnen! 

 

Beeld: Dille & Kamille

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.