Happlify: de leukste shopping guide + blog van Nederland en België 💛

Er komt een verjaardag aan, maar je hebt geen idee wat je wilt geven. Je wilt eigenlijk kiezen voor meerdere kleine cadeautjes, en ze bundelen in een pakket. Maar wat stop je daar dan precies in? We hebben meerdere leuke cadeautjes verzameld, die je kunt geven aan zowel mannen als vrouwen.

Een cadeautje hoeft niet duur te zijn

Op een of andere manier zijn we door de jaren heen gaan denken dat je alleen indruk maakt met een duur cadeau. Dat is natuurlijk onzin. Sommige kleine, goedkope cadeautjes, zijn nog leuker om te krijgen dan een duur cadeau. Kijk dus niet naar de prijs van het cadeau, maar naar de handigheid. Kleine cadeautjes zijn altijd leuk om te geven. En het voordeel is dat je van goedkopere cadeautjes ook meer kunt geven.

Een goed idee is bijvoorbeeld een bad of douchecadeau. Een goede shampoo, een lekker geurtje voor in bad of een milieuvriendelijk zeepje: het kan allemaal. Leuke cadeautjes hoeven echt niet duur te zijn.

Duurzame zeep

Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten doen het altijd goed. Voor nog geen vijf euro heb je een lekkere douchegel, een goed ruikende olie of een fijne handcrème. Mannen kun je ook een goedkope aftershave cadeau doen, terwijl je voor een vrouw juist weer kunt kiezen voor bodycrème. Ideaal voor als je niet te veel kwijt wilt zijn aan een cadeau, of als je gewoon niet weet wat je moet geven.

Tegenwoordig vind je trouwens ook allerlei leuke sets online. Bijvoorbeeld een set met oliën, met body butter of een reiskit met verzorgingsproducten. Leuke, nuttige producten die je eigenlijk altijd kunt gebruiken. Je vindt met een kortingscode voor Amazon veel van deze sets voor een leuke prijs. Pak de hoge kortingen en je kunt nog meer cadeau geven.

Keukenaccessoires

Houdt jouw dierbare van koken? Dan kun je genoeg leuke cadeautjes voor onder de 20 euro vinden. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue brandijzer, waarmee vlees kan worden gemerkt. Of geef eens een leuke mok met een tekst cadeau. Voor de bierdrinkende man hebben we zelfs al een heus bierdopjespistool gezien. Het zijn van die cadeaus die je gemakkelijk kunt geven als gimmick - of als een nuttig cadeau voor tussendoor. Bij Trusdeals vind je een hele categorie met ‘eten en drinken’.

Beeld: Unsplash

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.