Happlify: de leukste shopping guide + blog

2020... wat een jaar. Tijd voor wat plezier! Het weer gaat komende week wellicht toch echt omslaan, het wordt al eerder donker, de coronacijfers rijzen alweer de pan uit: allemaal redenen om somber te worden. Maar Maaike heeft natuurlijk weer dé manier om dat tegen te gaan! Het is tijd voor een #HappyHerfst!

Positieve uitdagingen? Maaike van Houtmoed vindt zulke dingen op dagelijkse basis uit. Als iemand ons kan laten zien hoe je positief kunt zijn en blijven is zij het wel. Ze ontwerpt vaak producten waarvan je dacht dat het helemaal niet kon, bovendien is haar persoonlijkheid één en al vrolijkheid. Daarom delen we graag haar geweldig leuke #HappyHerfst challenge.

Doe mee aan de #HappyHerfst challenge van Houtmoed. Niet alleen voor jezelf, want het is heel leuk om mee te doen, maar ook om wat vrolijks te brengen in de Instagram-feed van een ander!

Hoe werkt dat?

Met deze challenge zorg je de hele maand oktober dagelijks voor inspirerende najaarsfoto's in jouw Instagram-feed. Vanaf 1 oktober is het dus zo ver. Met elke dag een prompt. Een prompt betekent niks meer of minder dan een woord of zin, die als inspiratie dient voor jouw bericht. Zo deel jij dankzij de prompts elke dag een leuke foto of afbeelding, die voor jou dat thema verbeeldt!


👉 De prompts vind je HIER uitgelegd in de blogpost op Houtmoed.nl 👈

Voor elke dag in oktober heeft Maaike dus een prompt bedacht. De uitdaging is om het de hele maand vol te houden! En omdat we het samen doen, inspireren en motiveren we elkaar.

Gebruik #HappyHerfst

Door deze hashtag te gebruiken kunnen we elkaar makkelijker vinden tussen alle andere berichtjes! Superleuk om te zien hoe anderen de prompt hebben ingevuld, gezellig om de positiviteit te delen - en niet te vergeten héél fijn als je een inspiratieloos momentje hebt. Kortom: door de hashtag #HappyHerfst te gebruiken, kunnen we het gezellig *samen* doen. En samen is nu juist zo fijn!

Voor wie?

Dat is het leuke: voor iedereen met een Instagram account! Iedereen kan en mag meedoen. En hoe meer zielen, hoe meer vreugd net als dat happiness verdubbelt als je het deelt. Deel daarom deze actie voor zoveel mogelijk herfst plezier.

Doe je mee?

  • hier vind je alle 30 prompts uitgelegd
  • hier vind je veelgestelde vragen over deze challenge
  • hier vind je Houtmoed op Instagram. Volgen is leuk
  • hier vind je Happlify op Instagram. Wij doen ook mee en ons volgen is ook leuk! 😉
  • enne... bij deze nog maar een keer: 🔴 Happiness verdubbelt als je het deelt. Deel daarom deze blogpost, Facebook post of Instagram post voor zoveel mogelijk herfst plezier.

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.