Happlify: de leukste shopping guide + blog van Nederland en België 💛

In een wereld waar de schreeuw om duurzaamheid steeds luider klinkt, onderscheidt TOFF Label zich als een pionier met een missie. Opgericht door Charlotte, een ondernemer met een hart voor retail, interieur, en een duurzame toekomst, is het gloednieuwe TOFF Label meer dan een merk; het is een beweging.

Met een achtergrond in winkelvormgeving en jarenlange ervaring in de mode- en interieurindustrie, heeft Charlotte haar passie en expertise samengebracht om TOFF Label te creëren. Gevestigd in het gezellige Breda, biedt TOFF Label een reeks handgemaakte interieuraccessoires die niet alleen je huis verfraaien maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Op missie voor een groenere toekomst

TOFF Label staat voor meer dan alleen mooie producten. Het hart van het merk klopt voor duurzaamheid. Elk verkocht product betekent een nieuwe boom geplant, in samenwerking met de organisatie 'Sprout'. Dit initiatief onderstreept de toewijding van TOFF Label aan het creëren van een groenere toekomst, iets wat des te belangrijker werd voor Charlotte na de komst van haar twee kinderen.

De kracht van kleur

Charlotte's liefde voor kleur en design komt tot uiting in elk uniek stuk dat TOFF Label aanbiedt. Van kaarshouders tot serveerplateaus, elk item is ontworpen om niet alleen een 'happy' toevoeging aan je interieur te zijn maar ook om je humeur een boost te geven door het psychologische spel van kleuren.

Doe mee

Bij TOFF Label koop je niet zomaar een product; je draagt bij aan een beweging die streeft naar een mooiere en duurzamere wereld. Laat je inspireren door de collectie, verrijk je huis met stijlvolle en duurzame interieuraccessoires, en word deel van een gemeenschap die gelooft in de kracht van positieve verandering.
 

 

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!