Happlify: de leukste shopping guide + blog

We zetten bij deze graag een bijzonder merk in de spotlight: Beezonder. Een Nederlands merk dat creativiteit en originaliteit naar een hoger niveau tilt. Beezonder is opgericht door de getalenteerde grafisch vormgever Suzanne. Het is een perfect voorbeeld van hoe passie en kunde kunnen samensmelten tot iets unieks.

Het verhaal van Beezonder begon in 2014, toen Suzanne haar vaardigheden in zeefdrukken perfectioneerde. Wat begon met het drukken van milieuvriendelijke katoenen tassen, kussenhoezen en snijplanken, is uitgegroeid tot een uitgebreide collectie van prachtige producten. Elke creatie van Beezonder weerspiegelt Suzanne's toewijding aan duurzaamheid en haar plezier in design.

Rauw, stoer en gewaagd

In de webshop van Beezonder vind je een divers assortiment aan producten zoals wenskaarten, tassen en... wijntassen. Wat deze producten zo uniek maakt, zijn de rauwe, stoere en soms gewaagde ontwerpen. 

De producten van Beezonder zijn niet alleen een lust voor het oog, maar dus ook eco-vriendelijk. Suzanne zet zich in om ervoor te zorgen dat haar producten zo min mogelijk impact hebben op het milieu, waardoor je met een gerust hart kunt shoppen.

Nieuwe stoere custom toilettassen

Deze middelgrote stoere toilettas van bio katoen kun je door Beezonder laten personaliseren. Kies voor fluweelachtig flock of glad flex en uit 3 verschillende lettertypes. Hoe tof is dit tasje voor je vriendin, moeder, dochter of tante met haar eigen naam er op? Ook verkrijg baar in een kleine en grotere variant. 
 

Beezonder toilettas winnen

Winactie: Doe mee en win!

Lucky you, want in samenwerking met Beezonder mogen we twee middelgrote toilettassen weggeven, samen t.w.v. €41,90! Één voor jou en één voor... you name it! Doe hieronder mee en wie weet kun jij binnenkort jezelf en iemand anders blij maken!

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!