Happlify: de leukste shopping guide + blog

In een wereld waar de schermtijd van kinderen alleen maar toeneemt, biedt Max & Mila Media jou een welkome afwisseling. Met een hart voor kinderen en een passie voor het creëren van onvergetelijke herinneringen, introduceert Happlify Crew Member Max & Mila een reeks producten die jou en je kinderen inspireren om samen tijd door te brengen, ver weg van de digitale wereld.

Duik in de wereld van Max & Mila

Bij Max & Mila staat het creëren van prachtige, tastbare herinneringen centraal. In een tijdperk gedomineerd door digitale apparaten, biedt Max & Mila een adempauze door de introductie van decoratieve wandplaten met sprookjes- en kinderliedthema's. Deze unieke platen, speciaal ontworpen door Mause Fotografie voor Max & Mila, zijn niet alleen een lust voor het oog maar bevorderen ook de interactie tussen jou en je kind.

Deze wandplaten zijn meer dan alleen decoratie; ze zijn een middel om de fantasie te prikkelen, de ontwikkeling te stimuleren en educatieve momenten te creëren. Elk ontwerp is zorgvuldig uitgedacht om een brug te slaan tussen spelen en leren, en om de nostalgische waarden van sprookjes en kinderliedjes nieuw leven in te blazen.

Hier zie je bijvoorbeeld Het Lelijke jonge eendje uitgebeeld en De Bremer stadsmuzikanten en zo zijn er nog 10 prachtige wandplaten waaruit je kunt kiezen.

Bremer stadsmuzikanten

Samen herinneringen creëren

Het samen maken van herinneringen centraal. De producten zijn ontworpen om gezinnen aan te moedigen om samen tijd door te brengen, verhalen te delen en van elkaars gezelschap te genieten. Het gaat om het creëren van momenten die kinderen zich zullen herinneren lang nadat de schermen zijn uitgeschakeld.

Max & Mila nodigt jou uit om deel te nemen aan deze beweging, om de digitale apparaten even aan de kant te leggen en terug te keren naar de basis van samen zijn. Door samen te lezen, te leren en te lachen, bouwen we aan een fundament van liefde en verbondenheid die verder gaat dan het digitale tijdperk.

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!