Happlify: de leukste shopping guide + blog

Elisabeth's Way bestaat als blog al bijna 10 jaar. Hier vind je een schat aan blogs, voornamelijk over DIY-projecten, die je zeker zullen inspireren. De wens om naast de blog ook een webshop te starten heeft altijd op de achtergrond gesluimerd, maar door verschillende redenen durfde Elke dit nooit volledig door te zetten. Eind 2021 kwam er plotseling een geweldig idee voor een webshop en deze keer had ze de moed om het te realiseren.

Wat maakt Elisabeth's Way zo uniek?

Het begon allemaal met Elke's verlangen naar een online winkel waar ze voornamelijk kleurrijke, geeky, en quirky stationery kon vinden. Zo ontstond het diverse assortiment van Elisabeth's Way, gevuld met producten die zij zelf graag zou willen hebben. Dagelijks speurt ze naar items die de collectie kunnen verrijken, en als jij een geweldige tip hebt, aarzel dan niet om het met haar te delen! Want bij Elisabeth's Way draait alles om het delen van de liefde voor stationery en unieke woonaccessoires.

Ontdek Elisabeth's Way

Of je nu op zoek bent naar schattige notitieboekjes, prachtige pennen, artistieke woondecoraties of gewoon iets om je dag op te fleuren, bij Elisabeth's Way vind je het allemaal. En het beste van alles? Speciaal voor de lezers van Happlify heeft Elke een geweldige verrassing!

 

💃 Deze winactie heeft al een winnaar, maar er is vast nog wel wat anders te winnen - klik hier!