Happlify: de leukste shopping guide + blog

Een voordelige iPad? Word je daar happy van? Uhm, ja! Een voordelige iPad? Is dat mogelijk? Oh ja zeker! Een refurbished iPad kan al tot 60% voordeliger zijn. Daar worden we allemaal denk ik wel vrolijk van. Maar hoe zit dat dan precies? Dat lees je in dit artikel. 

Donkere tijd achter de rug

Even een kleine reality-check. We hebben allemaal een zware tijd achter de rug. Corona heeft ons, zeker in het begin, flink geconfronteerd met verplicht afstand houden, thuiswerken en het beperken van sociale contacten. Dat was niet leuk. Het werd ons allemaal des te meer duidelijk hoe belangrijk onze kwaliteit van leven moet zijn en dat ontspannen en ontstressen ook belangrijk is. Daar hoort bankhangen met een iPad en lekker series streamen ook bij. Helaas zijn nieuwe laptops en iPads vaak duur. De refurbished iPad is echter de oplossing.

refurbished iPad

Hoe werkt refurbished?

Refurbished is het Engelse woord voor ‘reviseren’. Het betekent dat gebruikte elektronische apparaten in beslag worden genomen, open worden gemaakt, gereinigd en dat onderdelen waar nodig worden vervangen. Dit resulteert in een lagere prijs voor de consument, omdat er dus minder nieuwe onderdelen nodig zijn dan een gloednieuw elektronisch product. Daarnaast is het ook goed voor het milieu, want doordat er minder gegraven hoeft te worden naar de delfstoffen die nodig zijn voor de productie van de onderdelen, verlaagt ook de CO2-uitstoot. Win-Win dus!

Welke iPads zijn interessant?

Op dit moment zijn er twee hele interessante iPads met een mooie prijs. Dit zijn de iPad Air 2 refurbished en de iPad 2018 refurbished. Beiden hebben een 9,7 inch Retina-scherm en een 8MP camer aan de achterkant. De iPad Air 2 beschikt echter over een A8X chip die nét wat ouder is dan de A10 Fusion chip die onder de motorkap van de iPad 2018 schuilt. Op het gebied van snelheid zit je met het nieuwere model dus beter. Zit je echter vaak in de zon? Dan is wellicht de iPad Air 2 interessanter. Dit model beschikt namelijk over een gelamineerd scherm met antireflectie-coating. In de felle zon lees je dus makkelijk content van het beelscherm van de iPad Air 2 af. Gebruik je liever accessoires? De iPad 2018 ondersteunt Apple Pencil, waardoor je mooie schetsen en aantekeningen kan maken.

refurbished iPad

Waar moet ik op letten?

Eén van de dingen waar je op moet letten bij het kopen van een refurbished iPad is dat de partij waarbij je het koopt over een keurmerk Refurbished beschikt. Partijen met een keurmerk Refurbished bieden de beste voorwaarden, zoals minimaal twee jaar garantie. Daarnaast mag je van partijen met een keurmerk verwachten dat ze de betere kwaliteit refurbished iPads verkopen. Je kan een refurbished iPad 2018 kopen van Forza. Deze partij beschikt over het keurmerk Refurbished.

Vertel, heb jij of wil je een iPad en wat doe jij ermee?

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.