Happlify: de leukste shopping guide + blog van Nederland en België 💛

Met nagelkleuren kun je eigenlijk gewoon doen waar je zin in hebt natuurlijk. Maar ben je toe aan een beetje inspiratie, dan hebben we hier wat leuke kleurtrend suggesties. Een vers kleurtje op je nagels is namelijk eenvoudige manier om je look te updaten zonder een hele garderobe switch. Zo kun je je met een zwarte outfit best al vrolijk 'lente' voelen als je nagels pastel geel zijn. Hieronder delen we daarom de top 5 nagel trendkleuren met jou. 

Of je nu houdt van klassiek en chic of gedurfd en speels, je vindt zonder twijfel een gellak kleur voor bij jouw outfit.

1 - Klassiek rood

Rood is een kleur die kracht en passie uitstraalt en het blijft een dominante trend in mode- en beautyproducten. Deze kleur heeft de catwalks veroverd, met creaties zoals de licht doorschijnende rode jelly finish gezien bij de Brandon Maxwell SS2024 show en de iconische klassieke rode lak bij Proenza Schouler SS2024. Kies voor een heldere, levendige tint rood om echt een statement te maken.

2 - Glossy zwart

Zwart is een tijdloze keuze voor liefhebbers van minimalistische of chique stijlen. In 2024 is extra glanzende zwarte nagellak helemaal in. Als je denkt dat zwarte nagels misschien te 'edgy' zijn, zijn goed gelakte !) glossy zwarte nagels juist heel stijlvol en verfijnd, perfect voor zowel alledag als speciale gelegenheden.

Tip: ga je voor gellak, verzorg je nagels dan goed tussen de lakbeurten in met de juiste beautyproducten voor de nagels. Gebruik bijvoorbeeld een goede peel off laag tussen je nagelbed en de lak zodat verwijderen niet moeilijk is en je nagel zo min mogelijk aantast.

3 - Lavendel

Lavendel is de perfecte kleur voor de overgang van winter naar lente. Deze veelzijdige, zachte paarse tint brengt een speels element in je look zonder overweldigend te zijn. Ga voor een romige, dekkende lavendel of kies voor een holografische sparkle voor extra flair. Deze rustgevende kleur is ideaal voor diegenen die subtiel kleur willen toevoegen aan hun dagelijkse routine.

4 - Licht zonnig geel

Helder geel is misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt voor je nagels, maar dit voorjaar is het een grote trend. Deze zonnige tint is een instant sfeer verhoger en voegt meteen wat vrolijks toe aan je outfit. Gebruik het op al je nagels of als een opvallende accentkleur.

5 - Licht roze transparant

Zacht roze of bubbelgum roze is een zoete toevoeging aan de nageltrends van 2024 en verdient zeker een plaats in deze lijst. Deze kleur is bijzonder aantrekkelijk wanneer je kiest voor BIAB-behandelingen (een verstevigende, opbouwende gel) die de kleur en gezondheid van je nagels versterken. Het biedt een lieve en verzorgde look die bij elke gelegenheid past.

Vergeet die glanzende topcoat niet!

Een goede glossy topcoat is essentieel om je nieuwe nagelkleur te beschermen en de duurzaamheid van je gellak te verlengen. Kies voor een super glanzende finish voor een salonwaardige uitstraling.

💬 Vertel, welke van deze kleuren ga jij proberen?

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

1 reactie

    • Nathalie van Buul
    • 22 april 2024 om 15:31

    Wil zeker de lavendel en gele nagellak uitproberen.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.