Happlify: de leukste shopping guide + blog van Nederland en België 💛

We hebben hier een mega soft spot voor miniaturen. DIY pakketjes, muizenwinkels, mini-croissantjes, you name it. Dus alles wat klein is (of oogjes heeft), daar valt ons/mijn oog meteen op. Bij deze daarom weer iets tiny mét oogjes: Your rock in een flesje, met glitter en als optie een mini pakketje... Het moet niet gekker worden.

Deze schattige kleine flesjes shop je bij EydavyBottles op Etsy. Sinds 2015 worden daar mini flesjes en doosjes geplakt en gevouwen en met 13.400+ reviews doen ze daar vast iets goed. 

Een cadeau met betekenis

Het unieke aan dit specifieke You Rock flesje is dat het functioneert als een wenskaart, decoratie én een lief aandenken in één. Je kunt je speciale momenten en herinneringen met dit schattige kleine flesje uitdrukken, gepersonaliseerd met een foto om het nog een beetje specialer en onvergetelijker te maken.

Ook heb je de mogelijkheid om het te personaliseren met je eigen boodschap en naam. Zo ben je absoluut verzekerd van een heel uniek cadeautje voor elke gelegenheid. Hoe leuk is dat?

You rock tiny flesje

En dan de verpakking...

Dit bijzondere cadeau komt met verschillende verpakkingsmogelijkheden, waardoor het klaar is om te geven zodra je het ontvangt. Of je nu kiest voor de standaardverpakking, het Tiny Postal Package (als een miniatuurpakketje), binnen een wolk, de Love Box, kerstpostverpakking, of een drijvend frame gemaakt van natuurhout in de vorm van een huisje of met een driehoekige basis; er is een optie voor elke gelegenheid.

mini pakje

Perfect cadeautje voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een verjaardag, een speciale gelegenheid, of gewoon om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt; dit gepersonaliseerde flesje is een super leuk en unieke manier om je gevoelens uit te drukken. Het is een blijvende herinnering aan een speciaal moment of persoon.

Wil jij ook iemand verrassen met dit unieke cadeau? Bezoek dan EydavyBottles op Etsy en kies het perfecte flesje uit voor jouw speciale iemand. Want onthoud, het zijn de kleine dingen die het leven happilifyen!

💛 Weet jij nog een tiny & happy find? Laat deze dan achter in een reactie hieronder of mail naar: info@happlify.nl

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.