Happlify: de leukste shopping guide + blog

In de wereld van Happlify komen we regelmatig pareltjes tegen die ons hart sneller doen kloppen. En als je, net zoals wij, een mega soft spot hebt voor alles wat klein en mini is, dan ben je hier aan het juiste adres. Van You Rock in een flesje, DIY pakketjes, muizenwinkels, mini-croissantjes; als het klein is of oogjes heeft, dan zijn we op slag verliefd. En precies daarom willen we je vandaag voorstellen aan een bijzonder kleine vondst met oogjes: de Happy Bee speld.

Happy Bee speld

Vrolijke bij en creepy hartjes

Deze vrolijke bij is niet zomaar een speld, het is een kunstwerkje, 4 cm groot, handgemaakt van linnen door de getalenteerde Adatiné in het verre Litouwen. Al jaren staat deze shop bekend om haar handgemaakte, grappige creaties die gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren. Naast de Happy Bee speld, waar we meteen voor vielen, biedt Adatiné ook andere hilarische items aan zoals de Persona non grata, creepy hartjes, pickles en sneeuwmannen. Kortom, een Etsy-shop die rechtstreeks uit ons droomboek lijkt te komen.

Handmade in Vilnius

Al deze schattige, handgemaakte items komen tot leven in de hoofdstad van Litouwen, Vilnius. Hier zet Adatiné zich in haar atelier aan het werk met naald, draad, breinaalden en haakgerei om deze kleine wonderen te creëren. Elk stuk is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. De kleine objecten zijn perfect om je interieur een persoonlijke touch te geven, te dienen als uniek speelgoed of om je outfit net dat beetje extra te geven. Neem bijvoorbeeld de Happy Bee speld; niet een leuke accessoire, maar ook een statement piece dat laat zien dat je oog hebt voor detail en originaliteit.

Happy Bee speld

Ondanks dat Adatiné al meer dan 5.550 creaties heeft verkocht, blijft de persoon achter deze kunstwerken een beetje een mysterie. En dat is juist het mooie; haar werk spreekt voor zich. Elk stuk is doordrenkt met passie, humor en een unieke visie op de wereld. Deze items zijn meer dan gewoon decoratie of accessoires; het zijn kleine schatten die plezier brengen in het dagelijks leven.

Wil je ook een stukje van deze vreugde in huis halen of iemand verrassen met een uniek cadeau? Duik dan in de wereld van Adatiné op Etsy. Wie weet welk schepsel jou blij gaat maken...

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.