Happlify: de leukste shopping guide + blog

Kerst zou de meest gezellige tijd van het jaar moeten zijn. Maar juist nu slaat de stress vaak toe. Waar we 'het' vieren staat nu vast wel vast, maar wat eten we en hoe krijg je de cadeautjes nog snel in huis, hoe laat doen we wat en g zo maar door... En dat geeft stress. Daarom hier een paar slimme last minute tips voor jou voor een zo relaxt mogelijke kerst. Want een relaxte kerst is een gezellige kerst!

  1. Make a list and check it twice: Neem een ​​paar minuten de tijd om alles op te schrijven wat u voor Kerstmis moet doen, van het kopen van cadeaus tot het versturen van kaarten tot het bijwonen van feestjes. Dit zal u helpen prioriteiten te stellen voor uw taken en voorkomen dat u zich overweldigd voelt.

  2. Probeer niet alles zelf te doen: delegeer taken aan anderen, of het nu gaat om het vragen van een familielid om te helpen met koken of het inhuren van een schoonmaakdienst om voor het huis te zorgen. Dit zal uw tijd vrijmaken en uw stressniveaus verminderen.

  3. Neem wat tijd voor jezelf: Zorg ervoor dat je wat tijd voor jezelf vrijmaakt tijdens de drukke feestdagen. Of je nu een paar minuten de tijd neemt om te ontspannen met een kopje thee of een wandeling maakt om je hoofd leeg te maken, door goed voor jezelf te zorgen, blijf je kalm en gefocust.

  4. Maak je niet druk om de kleine dingen: Probeer je niet te laten verzanden in de kleine dingen die mis kunnen gaan tijdens de vakantie. Onthoud dat het belangrijkste is om tijd door te brengen met uw dierbaren en te genieten van het seizoen.

  5. Zoek hulp als je die nodig hebt: Als je je overweldigd en gestrest voelt, wees dan niet bang om hulp te zoeken. Praat met een vriend, familielid of hulpverlener om de steun te krijgen die je nodig hebt om de feestdagen door te komen.

Merry Christmas 🎄

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.