Happlify: de leukste shopping guide + blog

Vandaag 19 januari is het National Popcorn Day. En als je aan popcorn denkt, dan denk je natuurlijk aan de bioscoop! Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom lanceert Pathé vandaag in samenwerking met JIMMY’s popcorn POPPED: acht unieke recepten voor echte popcorn fans. In het mooie e-book, dat je hier kunt downloaden, delen Pathé liefhebbers en foodies hun verrassende popcornrecepten.

Van popcorn muffins tot crunchy popcorn kip en vega popcorn nacho bites, met zowel zoete als ook hartige recepten: voor iedere trek staat er wel een lekkere snack in POPPED!

popcorn muffins

Een ode aan de ultieme bioscoopsnack

Het is het derde jaar dat Pathé en JIMMY’s popcorn de handen ineenslaan voor National Popcorn Day, maar niet eerder vieren ze het zo leuk. Wat dacht je van Pompoensoep met popcorn, Popcorn muffins of eh... Kaassoufflé popcorn? Voor deze leuke bundel werkten mee: Teske de Schepper, Pathé reporter en filmexpert Noah Zeeuw, health bloggers Healthy Sisters, Snackspert Eke Bosman, content creator Joey Jaq, kookboekauteur Susan Aretz en chef Desmond Gerritse. Met POPPED kunnen wij, filmfans op deze manier alvast thuis in die ‘popcorn state of mind’ komen voordat de bioscopen op korte termijn weer open gaan. 

Hebben?

👉 Je kunt POPPED HIER gratis downloaden. Bij het invullen van een geldig mailadres krijg je de bundel in je mailbox. En... welke film wil jij als eerste zien in de bioscoop?

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.