Happlify: de leukste shopping guide + blog

Het is tegenwoordig een uitdaging om kinderen weg te houden van schermpjes en hun creativiteit te stimuleren. Met de feestdagen om de hoek, is het tijd om na te denken over cadeaus die niet alleen plezier brengen, maar ook de schermtijd verminderen. In deze blogpost delen we vijf super leuke cadeau-ideeën, waarmee je de verbeelding van kinderen prikkelt en ze lekker actief houdt.

Houten speelgoed

Houten speelgoed heeft zich bewezen als een duurzame keuze die niet alleen vermaakt, maar ook de ontwikkeling van het kind stimuleert. Denk aan een houten trein die de verbeelding prikkelt, een tuimelaar die zorgt voor vreugdevolle momenten, blokken die de creativiteit bevorderen, een mini-gitaar voor de kleine muzikant, of een gereedschapsset voor de toekomstige bouwer.

Wat houten speelgoed nog specialer maakt, is de mogelijkheid om het te personaliseren. Voeg de naam, geboortedatum, gewicht en lengte toe aan het educatieve speelgoed, waardoor het een uniek en persoonlijk tintje krijgt. Ontdek het prachtige assortiment van houten speelgoed voor baby en kind en geef een cadeau dat niet alleen de tand des tijds doorstaat maar ook een blijvende impact heeft op de groei en ontwikkeling van het kind.

Meukvrije speel makeup

Ontdek de betoverende wereld van Ivy & Loulou speel make-up, waar uren speelplezier en veiligheid hand in hand gaan. Dit mooie merk heeft een missie: kinderen voorzien van 100% natuurlijke en vegan make-up, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De make-up van Ivy & Loulou bevat geen schadelijke chemicaliën, microplastics of allergenen, waardoor het absoluut veilig is voor kleine huidjes. Geef je kind de vrijheid om creatief te zijn met Ivy & Loulou make-up, wetende dat je een bewuste keuze hebt gemaakt voor een product dat zowel natuurlijk als veilig is.

Elke maand DIY plezier met KiwiCo

KiwiCo is een maandelijkse DIY box; een doos die je per post krijgt met het project van de maand, verkrijgbaar voor alle leeftijden. De KiwiCo crates bieden niet alleen vermaak, maar stimuleren ook het oplossen van problemen en het ontwikkelen van essentiële vaardigheden op het gebied van wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde. Of je kind nu gefascineerd is door kunst, wetenschap, of techniek, KiwiCo heeft een inspirerende lijn projecten voor elke leeftijd en interesse. Elke crate bevat een educatief tijdschrift dat nieuwsgierigheid voedt, alle benodigde projectmaterialen en gedetailleerde instructies om het proces soepel te laten verlopen.

KiwiCo Nederland

Ga klimmen en zippen

Ga indoor klimmen bij Adventure City Rotterdam en niemand vraagt meer naar een schermpje. Met meer dan 15 activiteiten en klimparcoursen is er genoeg keuze voor iedereen. De kinderen kunnen samen met jou en/of hun vrienden het buitenterrein verkennen, de spectaculaire klimparcoursen uitproberen, of vliegen door de lucht aan de rollercoaster zipline​.

Adventure City Rotterdam

Feest, ook zonder scherm!

Dit feestseizoen kun je het schermgebruik van kinderen verminderen en hun creativiteit bevorderen door te kiezen voor actief speelgoed dat inspireert. Maak de feestdagen memorabel met duurzaam en betekenisvol speelgoed. Geef het geschenk van écht spelen en zie hoeveel plezier ze zullen hebben! Ook zonder scherm dus. 

🎁 Wil je meer inspiratie? Kijk dan ook eens bij de Baby & kind

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.