Happlify: de leukste shopping guide + blog van Nederland en België 💛

Hoe gaat het met je? Ben je bekomen van de schrik of zit je er nog middenin? Moeilijk te zeggen hè, want elke dag is weer heel anders. Er gebeurt zoveel in zo'n korte tijd dat het moeilijk te bevatten is. Zoals beloofd proberen we met Happlify anders na te denken over de situatie waarin we ons nu verkeren. Niet door er een geforceerde positieve draai aan te geven, maar juist door de lichtpuntjes te ontdekken daar waar het donker is. 

Hierbij daarom voor jou vijf dingen die het leven ietsje zonniger maken, al is het maar voor even. Wil jij ook iets delen? Mail ons dan.

Support Your Locals

Om te zorgen dat voedselproducenten, die normaal aan de horeca leveren, niet omvallen bedacht Miljuschka Witzenhausen samen met een groep anderen Support Your Locals. Deze organisatie stelt boodschappenpakketten samen, gevuld met lokaal-geproduceerde ingrediënten. Zo kunnen de lokale producenten het hoofd boven water houden. Naar eigen zeggen verdient Miljuschka er zelf niets aan. Lees hier meer op supportlocals.nl.

Een familieportret voor altijd

Studio Urf & Ogel illustreert familieportretten in opdracht. Nu we voor lange tijd onze familie niet heel makkelijk meer kunnen ontmoeten is dit zeker iets om te overwegen. Als lief initiatief bedacht Cindy dat ze voor iedereen die een portret heeft laten maken, ook een smartsphone achtergrond kan leveren. Zo is je dierbare familie toch dichtbij. Neem contact op met Urf & ogel voor meer informatie en/of Cindy hier ook op Instagram.

Herinner je deze tijd (samen) in huis

Home is where your heart is. Thuis voel je je veilig en beschermd, zeker nu in deze onzekere tijd. Het is de plek waar je jezelf kunt zijn. Draag een ‘Sweet Homie’ dicht bij je, om jezelf te herinneren aan deze bijzondere tijd. De tijd waarin we weer ontdekken hoe kostbaar het leven is. Bestel jouw kleine Scandinavische gelukshanger hier bij Applepiepieces. Ook als cadeautje te laten verzenden!

Gratis leren breien voor kids

Breien is heel goed voor je fijne motoriek, het helpt je te concentreren én je maakt iets moois dat je kunt bewaren of als cadeautje aan iemand kan geven. Mirjam Molenbeek bedacht daarom de Instagram breicursus voor kinderen. Voor nop! Je kunt beginnen met wat je nog in huis hebt. Maar in dit breipakket zit alles wat je nodig hebt om (beter) te leren breien met behulp van de videolessen, hier op IGTV. De video’s zijn geschikt voor kinderen van groep 4 t/m 8. 

Maak hartjes voor onder de riem

Hoe fijn is het wanneer je iemand in een moeilijke tijd kunt laten weten dat je aan hem of haar denkt? Iemand een hart onder de riem steken omdat dat zo hard nodig is? Bij Melon & me kun je nu gratis borduurpatronen downloaden van kleine te borduren hangers. Borduur een hartje voor die lieve buurvrouw die zo hard in het ziekenhuis werkt. Of stuur er één naar je oude omaatje, nu je haar niet kan bezoeken. Hier vind je de downloads.

Houd je er ook van om anderen inspireren? Wil jij schrijven of visualiseren over het vinden van geluk in kleine, eenvoudige of logische dingen? Of over jouw favo Netflix serie waar je super blij van wordt? Klik hier

 

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.