Op 15 augustus vieren we - echt waar - Relaxdag, een dag die volledig in het teken staat van rust en ontspanning. Deze dag moet ons eraan herinneren hoe belangrijk het is om af en toe een stap terug te doen, de drukte van het dagelijks leven los te laten en te genieten van een moment van pure ontspanning.

Wat is Relaxdag?

Relaxdag werd bedacht door de Amerikaanse journalist en auteur Thomas Roy en zijn vrouw Ruth Roy. Ze hebben in de jaren '80 verschillende grappige en ongewone feestdagen bedacht, waaronder Relaxdag. Het idee achter deze dag is om mensen aan te moedigen om een pauze te nemen van hun hectische leven en tijd voor zichzelf te nemen om te ontspannen en tot rust te komen. Hoewel de dag oorspronkelijk in de Verenigde Staten is ontstaan, is het concept wereldwijd populair geworden, omdat het belang van ontspanning en zelfzorg universeel wordt erkend.

Vier super fijne relax must-haves van onze Happlify Crew webshops

Om je te helpen optimaal te ontspannen op Nationale Relaxdag, hebben we vier geweldige producten van onze Happlify Crew webshops geselecteerd. Deze producten zijn perfect om zelf te ontspannen of iemand cadeau te doen.

1 - Cadeauset lavendel van Green and Blossom

Lavendel staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en deze prachtige Cadeauset Lavendel van Green and Blossom is ideaal om tot rust te komen. De set bevat verschillende producten met lavendelgeur die je helpen te ontspannen, zoals een lavendelzeep, een geurzakje en een rustgevende lavendelolie. Perfect voor een ontspannend bad of een moment van rust voor het slapen gaan.

2 - Room perfume Rosa van Bella Giornata

Een heerlijke geur kan wonderen doen voor je gemoedstoestand en deze Room perfume Rosa van Bella Giornata is daar een perfect voorbeeld van. De subtiele, bloemige geur van rozen verspreidt zich door je huis en creëert een rustgevende en ontspannende Toscaanse sfeer. Ideaal voor een moment van meditatie of om gewoon te genieten van een rustig avondje thuis.

3 - Plaid Ottoman olijf groen van Lantara

Een comfortabel en stijlvolle plaid kan een wereld van verschil maken voor je ontspanning. Deze prachtige Plaid Ottoman in olijf groen van Lantara is perfect om jezelf in te wikkelen terwijl je een boek leest of een film kijkt. Het plaid is gemaakt van zacht ademend katoen en heeft een mooie, rustgevende kleur die perfect past bij elk interieur.

4 - Moon box van The Zen Shop

Voor een complete ontspanningservaring is de Moon box van The Zen Shop een goede keuze. Deze box is zorgvuldig samengesteld om je te helpen ontspannen en tot rust te komen. Het bevat onder andere kristallen, geurkaarsen en een journal om je gedachten en gevoelens in op te schrijven. Een perfecte manier om je te helpen focussen op zelfzorg en innerlijke rust.

Long story short

Nationale Relaxdag is de perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de dagelijkse stress en jezelf te trakteren op een moment van ontspanning. Of je nu kiest voor een ontspannend bad met lavendel, je huis vult met de geur van rozen, jezelf verwent met een zacht plaid of een complete zen-ervaring creëert met de Moon box, zorg ervoor dat je op 15 augustus de tijd neemt om te relaxen en op te laden.

💛 Bezoek onze Happlify Crew webshops voor meer Selfcare producten en laat je inspireren om het beste uit je Nationale Relaxdag te halen! 

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.