Happlify: de leukste shopping guide + blog

Komend weekend is het Halloween en dat is de officiële aftrap van hét feestdagenseizoen! Het is zover, in het staartje van oktober komen die feestdagen er toch echt aan. Vandaag hebben we een aantal leuke tips voor originele en creatieve cadeaus voor jou.

Tip 1 - Speelgoed met naam

Little Dutch houten speelgoed

Bijna geen enkel cadeau is zo leuk dan mooi houten speelgoed waar kinderen uren mee zoet zijn en dat ook nog mooi staat in je interieur ;-) Het Nederlandse label Little Dutch bied je de mogelijkheid om een hun speelgoed te laten personaliseren. Houten treinen, regenbogen, gitaren en hamertje tik, de keuze is enorm! Vanaf €14,95 heb je al een heel origineel cadeau.

 

 

 

 

Tip 2 - Je eigen tegeltje

Tegelwijsheid

Je hebt vast wel zo'n oom die altijd -tot vervelends toe- hetzelfde zegt, een stopwoord of credo heeft. Zoiets als 'tot sinas' of... misschien heb je wel een buurvrouw die altijd zegt 'het is pas crisis als de wijn op is' of 'Het leven is een feest, maar...'. Je kent 'm wel. Tegeltjeswijsheid is dan jouw oplossing! Want de beste of slechtste uitspraken ever verdienen hun eigen Delftsblauwe tegel toch?! Vanaf €7,75 laat je die gewoon maken en hiermee heb je een super origineel (en creatief?) cadeau en jarenlang plezier!

 

 

Tip 3 - DIY abonnement van 0 tot 100

KiwiCo

Toen we de KiwiCo doe-boxen ontdekten waren we hier verkocht. Onze zoon heeft zelf al meerdere Tinker projecten gemaakt en is er dol op. Ik ben zelf ook 'over the moon' dat het een schermloze bezigheid is waar hij interesse in heeft. Wat is het? In het kort is het een doos (crate genoemd) met een project naar keuze die je maandelijks kunt ontvangen. KiwiCo heeft voor elke leeftijd en interesse is een inspirerende lijn, kijk zelf maar.

 

 

Tip 4 - Droogbloemen krans

Bloomring Green DIY | BloomPost

Een heel creatief cadeau voor iemand die graag zelf een DIY doet: de Bloomring DIYHiermee geef je iemand namelijk iets moois én iets leuks om zelf te maken: je eigen droogbloemen krans. Dit brievenbus pakketje bevat: een gouden metalen ring, handgeselecteerde droogbloemen en een zakje met een roze velvet lint, een satijnen lintje en naturel touw. Deze ring met droogbloemen is een eye catcher in elk huis en het perfecte cadeau! Een creatieve verrassing door de brievenbus.

   

Weet jij nog een leuke tip? Deel het hieronder met ons!

De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.