Happlify: de leukste shopping guide + blog

Het lijken misschien de grote dingen die de herinneringen voor later maken... Zoals een mega Barbie-huis, een vakantie naar een ver oord of een hele stapel nieuwe schoolspullen, maar het zijn stiekem vaak toch echt de kleine dingen die een kind voor altijd zal herinneren. Nu we in de tweede zomer terecht zijn gekomen waar Corona nog steeds rommelt, is dat best een 'troost'. Want juist die kleine dingen kun je dus makkelijk thuis doen.

Schep en zand

Wij zijn zelf gezegend met het Scheveningse strand naast de deur. Dat is een beetje valsspelen misschien, toch wil ik dit aanstippen. Onze 'mini' (inmiddels al lang niet meer mini en 11 jaar) heeft namelijk heel wat meer kuilen geschept dan airmiles gespaard het grootste deel van zijn leven. Want volgens mij heb je als peuter niet veel meer nodig dan een schep, strand en een stuk watermeloen toe. Al scheppend naar de andere kant van de wereld kletste hij er altijd vrolijk op los en zat ik er gezellig met een boekje op een handdoek naast. Het strand (en de natuur) is ook altijd anders. Met vloed kun je een rivier met een dam maken, soms ligt het bezaaid met zeesterren en een andere keer lopen er kleine slakkenhuisjes rond je tenen (met hermietkreefjes). Van alles wat we tot nu toe hebben gedaan zijn uurtjes als deze de mooiste herinneringen.

👉 Lees hier ook een leuk interview over staycation o.a. met mij voor RTLnieuws.nl
Scheveningen strand vakantie

Schatzoeken

Na het strand is bijna niets zo leuk als een speurtocht en een schat vinden! En juist dat is zo eenvoudig als het maar zijn kan. Met een simpel krijtje stippel je in de omgeving een pad uit en verstopt aan het eind een prijs (of een raadsel waar de schat in huis te vinden is). Wil je een beetje next level hiermee? Kijk dan eens naar good old Geocaching.nl - 's werelds grootste schattenjacht. Wij hebben er al vele gezocht en gevonden. Wat dat precies is wordt in deze video kort uitgelegd.

Tandenpoetsen is leuk

Tandenpoetsen, een dagelijks ritueel waar niet iedereen blij van wordt. Daarom wellicht niet meteen je eerste idee bij herinneringen maken. Die eeuwige strijd boven de wasbak en die twee minuten poetsen? Veel te lang en... boooring! Misschien herken je dit wel en zo verliepen de ochtenden (en avonden) van Fairytabs oprichter Peter ook. Als vader van drie jongens was het twee keer per dag raak. Peter besloot het heft in eigen hand te nemen en een tandpasta tablet te ontwikkelen. Speciaal voor kinderen. Zonder chemicaliën, en zonder micro plastic. Om van tandenpoetsen weer een feestje te maken. Voor het hele gezin. Zo maak je van een moetje een feestje, een veel leukere herinnering dan gemor en gedoe aan de wasbak! 

Fairytabs

 

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.