Happlify: de leukste shopping guide + blog van Nederland en België 💛

Even geleden hebben we ons kantoor flink opgeruimd en opgefrist. Wat kasten weg, DVD-archief naar zolder en zulk soort zaken. Toen we eenmaal klaar waren hadden we ruimte en een muur over. En zo begon de zoektocht naar neon verlichting. In het kader van loslaten en niet teveel stilstaan bij dingen waar je geen invloed op hebt, werd het 'Not my circus, not my monkeys! zoals je ziet. Wil jij ook je eigen neon verlichting laten maken? Lees hier hoe je dat doet.

Of het nu gaat om een pakkende quote, je favoriete symbool of de naam van je bedrijf, een gepersonaliseerde neon lamp kan een opvallende toevoeging zijn aan elke ruimte.

Waarom een eigen neon lamp?

Neon verlichting biedt niet alleen een retro sfeertje maar voegt ook een moderne en persoonlijke touch toe aan elke omgeving. Of het nu in je woonkamer, kantoor, of zelfs in je (wo)mancave is, een neon lamp trekt de aandacht en dient als een expressief decorstuk. Het mooie van neon is dat het volledig aanpasbaar is, waardoor je unieke en persoonlijke ontwerpen kunt realiseren die niemand anders heeft.

Het ontwerpproces

1 - Inspiratie: Begin met het verzamelen van inspiratie. Dit kan van alles zijn; van een quote die je inspireert, een bedrijfsnaam, tot een vorm of figuur die je aanspreekt. Pinterest, Instagram, en Etsy zijn geweldige plekken om ideeën op te doen.

2 - Ontwerp: Zodra je een idee hebt van wat je wilt, is het tijd om je ontwerp uit te werken. Waar wij de lamp bestelden kun je kiezen uit 36 prima lettertypes. Van old school, wild tot strak en modern, er zit vast wat voor je bij.

3 - Kleuren en maten: Denk na over de kleur(en) van je neon lamp en de gewenste grootte. Dit is afhankelijk van waar je de lamp wilt plaatsen en wat voor impact je wilt dat het heeft. Er zijn 12 kleuren om uit te kiezen, maar we kwamen daar zelf niet zo snel uit, dus bestelden we de optie RGB. Hiermee kun je met een afstandsbediening de kleur gewoon wisselen naar welke kleur je maar wilt. Handig. Geef ook aan dat je een EU of Nederlandse stekker nodig hebt. En dat is alles.

  Communiceer goed wat je wilt

  Wees heel duidelijk wat je wilt, de communicatie met de maker ging heel vlot. En dan is het even wachten, maar dan heb je ook wat. Je krijgt de schroeven en pluggen erbij, even goed ophangen en klaar is je mooie muur van licht. 

  Het laten maken van je eigen neon lamp is een leuk proces dat resulteert in een uniek stuk decoratie dat jarenlang plezier kan geven. Of je nu op zoek bent naar een statement piece voor je interieur of een opvallende decoratie voor je bedrijf, neon verlichting biedt eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Laat hier iets vrolijks achter

  Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

  Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.