Happlify: de leukste shopping guide + blog

Hoewel we met Happlify graag voornamelijk een offline lifestyle nastreven, vinden we toch af en toe wat op internet wat het delen waard is. Soms is internet zo'n slechte plek nog niet. Bovendien vind je er vaak de wonderlijkste dingen. Zoals Jax en haar prachtige zelf geschreven liedjes die soms recht je ziel ingaan.

Deze video komt oorspronkelijk van Tiktok, Jax is daar groot! Ze post daar liedjes die ze zelf maakt en deze verscheen in laatst in mijn timeline. Eigenlijk moet je het gewoon even dien, maar long story short: Ze schreef een liedje voor het meisje waar zij vaak op past. Het meisje met de naam Chelsey, niet ouder dan een jaar of 12, was op een dag met veel verdriet uit een Victoria Secret winkel gekomen nadat iemand daar zei dat ze er 'dik en plat' uit zag in een bepaald zwempak. Dit is het antwoord van Jax - waarmee ze overigens afgelopen zomermaanden de billboards van Amerika bestormde. Logisch.

Ik vind dat deze boodschap verplicht moet zijn bij het opvoeden van kinderen. Maar dat is slechts mijn mening. Wat vind jij?

Vertel, wat vind jij hiervan?

 

Mariko Naber

De auteur: Mariko Naber

Branding expert en online ondernemer Mariko is het happy brain achter Happlify. Samen met partner Mark runt ze Happlify, Sell your stuff online en branding agency Loaded ink BNO. Ze houdt van feel good, random acts of kindness, gehaktballen, chocolademousse, family time, zee, piña colada, sugar & spice and everything nice.

  

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.