Happlify: de leukste shopping guide + blog

Oh, geniet jij ook zo van al die schitterende quote posters die je op Pinterest voorbij ziet komen? Vooral die handgemaakte met waterverf? Zou het niet leuk zijn om jouw eigen favoriete quote, of stukje van een songtekst, op deze manier te maken?! Nou, zoek niet langer want ik heb hier een super leuke Tutorial Maak je eigen waterverf quote poster!

In deze tutorial leg ik je stap voor stap uit hoe ik deze superleuke waterverf quote gemaakt heb. En eigenlijk heb ik nu geen quote gebruikt, maar een stukje uit een songtekst van een nummer welke ik heel mooi vind. Je hoeft hier echt niet heel goed voor te kunnen tekenen of een ander talent te hebben. Ik laat je zien, hoe je de vlinder kunt maken OOK als je niet kunt tekenen. Althans, ook als je DENKT dat je niet kunt tekenen. Want eigenlijk kunnen we allemaal tekenen, maar we zijn vergeten deze spier te trainen. Dus, je kunt gewoon echt nadoen wat ik doe, en dan tover je zo een een te gekke Waterverf quote tevoorschijn. Helemaal tof om deze als poster aan je muur te hangen, in te lijsten & kado te doen, in te scannen en als kaartjes te laten drukken. De mogelijkheden zijn nogal eindeloos 🙂


Welke materialen heb je nodig?

– een vel A4 waterverfpapier;
– potlood;
– gum;
– schaartje (voor het sjabloon van de vlinder: hoeft dus niet);
– waterverf naar keuze, ik gebruik hier de set Pastel Dreams van Prima Marketing;
– zwarte waterverf (ik heb de zwarte waterverf uit mijn set van Winsor & Newton gebruikt);
– klein kwastje om de woorden te schrijven. Vind je dat niet fijn met een kwastje, gebruik dan een fineliner, deze bijvoorbeeld: Micron nummer 8;
– iets groter kwastje nr. 5 en nog iets groter kwastje nr. 8 (voor de druppels!); Ik heb zelf kwastjes van Raphael, de Symbiose. Deze koop ik bij Barend & Van Zwieten in Alphen a/d Rijn.
– stempel van een vlinder om als sjabloon te maken (of een plaatje 🙂 OF een stencil van een vlinder, deze bijvoorbeeld van Art by Marlene;
– stukje karton, bijvoorbeeld van een doos (om het sjabloon te maken)
– stempel inkt stazon, elke gewenste kleur (om het sjabloon te maken)
– water


Bekijk de video hier...

Vind je deze video leuk en zou je wel meer video’s willen kijken? Je kunt er genoeg vinden op mijn YouTube kanaal. Wil je een cursus Waterverf in je Art Journal doen, of bijvoorbeeld meisjes leren tekenen? Meer informatie over al mijn online cursussen vind je hier.

En denk je nouuuuuuu ik ga dit even lekker niet zelf maken, maar wil dit wel kopen! Das dan heeeeel toevallig, want je kunt deze mooie quote nu ook in mijn shop kopen! teeeeheee. HOP naar de shop en floeps zó in je winkelmandje 😉

Een sfeer impressie

Laat je me je zelfgemaakte Waterverf Quote Poster online zien? Stuur me gerust een berichtje op Instagram, of tag me!
 

Revlie
Auteur - Revlie Schuit van Revlie.nl
Revlie is een fulltime creatieve ondenemer. Ze gaat er elke dag voor en is het meest gelukkig als ze lekker creatief in haar studio bezig kan zijn. En... dat kun jij ook! Want Revlie maakt ook nog eens de mooiste online workshops om zelf creatief aan de slag te gaan. Haar motto: je kan ALLES doen wat je maar wilt, als je je er maar voor inzet! Check naast Revlie.nl zeker ook Thecreatieveplayground.nl
De links op onze website kunnen gesponsord zijn, zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.