Goedkope producten en snelle aankopen lijken voor veel mensen tegenwoordig de norm te zijn. Maar liefst 7 miljoen Nederlanders (!) bezoeken iedere maand de Chinese webshop Temu. Maar bij Happlify vertellen we graag een ander verhaal. We vóór een bewuste en duurzame manier van winkelen en tegen het bestellen bij hap-snap-platforms zoals Temu, Wish, Shein en Alibaba. Want wij geloven in de kracht van mooie, doordachte merken, met het hart op de juiste plek. We geloven in creatieve en lokale ondernemers en de positieve impact die zij hebben op onze gemeenschap en de wereld. 

Deze prachtige, duurzame, handmade, Dutch design sieraden zijn van Happlify Crew Member Studio Lanterfant 💕

Wat is Happlify?

Happlify is een shopping guide en platform dat zich inzet om jouw leven positiever en betekenisvoller te maken. We werken daarom samen met een zorgvuldig geselecteerde groep van goede merken en eerlijke webshops, de Happlify Crew, die stuk voor stuk unieke en hoogwaardige producten en diensten aanbieden. Onze focus ligt op kwaliteit, duurzaamheid en het ondersteunen hiervan.

  1. Duurzaamheid en kwaliteit
    In tegenstelling tot bovengenoemde platforms die goedkope, vaak slechte producten aanbieden, staan onze Happlify Crew webshops garant voor kwaliteit. Elk product wordt met zorg en aandacht gemaakt, vaak met duurzame materialen en methoden.

  2. Ondersteuning van eerlijke ondernemers
    Door te shoppen bij de Happlify Crew steun je kwalitatieve merken en hardwerkende, vaak creatieve MKB ondernemers. Deze bedrijven zijn vaak familiebedrijven of zelfstandigen die hun passie volgen en unieke, handgemaakte producten aanbieden.

  3. Eerlijke prijzen
    De prijzen bij onze merken en shops weerspiegelen de echte kosten van productie, inclusief eerlijke lonen voor de makers en duurzame materialen. Dit betekent dat je een eerlijke prijs betaalt voor een eerlijk product.

  4. Unieke producten
    Onze Crew Members bieden een breed scala aan unieke producten die je niet in de grote warenhuizen zult vinden. Van handgemaakte sieraden tot duurzame mode en van huisdecoratie tot originele cadeaus, je vindt altijd iets bijzonders bij Happlify.

Hoe consumeer je bewust?

We begrijpen dat het soms verleidelijk is om te kiezen voor de goedkoopste optie. Maar we geloven dat bewust consumeren uiteindelijk meer voldoening geeft en een positieve impact heeft op de wereld om ons heen. Hier zijn enkele tips om bewuster te shoppen:

  • Koop minder, maar beter
    Investeer in minder producten van hoge kwaliteit die lang meegaan, in plaats van veel goedkope spullen die snel kapot gaan.
  • Ondersteun lokale ondernemers
    Door lokaal te kopen, help je de economie in je eigen community / land te versterken.
  • Kies voor duurzaamheid
    Let op de materialen en productieprocessen van de producten die je koopt. Duurzame producten zijn beter voor het milieu en vaak van hogere kwaliteit - dus ook beter voor jou.
  • Wees kritisch op wat je koopt
    Vraag jezelf af of je het product echt nodig hebt en of het bijdraagt aan je geluk en welzijn.

Serieus, hier zit je toch niet op te wachten!? Screenshot uit onderstaande Future Proof video.

Ontdek de Happlify Crew

Bij Happlify zijn we super trots op onze Happlify Crew, een verzameling van inspirerende webshops die elk hun eigen unieke verhaal hebben. Hier zijn nog een aantal voorbeelden:

Ben je klaar om het verschil te maken?

Door te kiezen voor de Happlify Crew webshops, maak je een bewuste keuze voor een betere wereld. Je steunt eerlijke ondernemers, kiest voor kwaliteit en duurzaamheid, en draagt bij aan een positievere en meer betekenisvolle manier van consumeren. 

Bezoek Happlify wekelijks voor de nieuwste Crew en tips, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media. Zo mis je voortaan helemaal niks. Samen kunnen we een positieve impact maken en een betere toekomst creëren.

Klaar voor the rabbit hole en wil je meer weten? Kijk deze video van Future Proof.

 

Happlify kan bestaan door gesponsorde content en/of advertenties. Dat betekent dat we een vergoeding krijgen voor het plaatsen van deze gesponsorde content / advertenties. We zijn extreem kritisch op de partijen waarmee we samenwerken, alleen kwalitatieve en relevante ondernemingen en organisaties krijgen toegang tot Happlify.nl. Zie voor meer informatie onze gebruiksvoorwaarden.

Laat hier iets vrolijks achter

Reacties worden even gecheckt voordat ze verschijnen.

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.