Happlify: de leukste shopping guide + blog

Happy Stuff Awards

De meest happy webshops

De Happy Stuff Awards is een initiatief van Happlify - jouw happy lifestyle community. In mei 2021 is deze competitie voor het eerst met veel succes georganiseerd. In 2022 is besloten de Happy Shop Awards niet door te laten gaan.

Er zijn 255 webshops aangemeld, uiteindelijk gingen er 7 x 7 door naar de volgende ronde en is er 3.084 keer gestemd. De Happy Stuff Awards 2021 zijn inmiddels uitgereikt en hieronder zie je de winnaars.

⭐️ De winnaars van 2021

Categorie  Me-time Mooi & gezond Wonen Mode
1e plaats Suez thee
DIY soap Happy Stuff Awards 2021
Pip Studio Happlify
Iets moois voor jou
2e plaats Iris borduurt Bewust puur Houtmoed Soos jewelry
3e plaats Knetter online Spiffy active Bastaa retro Hannehaves

 Categorie
Stationery Baby & kind Dingen doen
1e plaats Studio Inktvis Happlify
Mevrouw schaap
Stip en stijl Happlify
2e plaats Paper Time Snuik for kids Bijzonder plekje
3e plaats Applepiepieces Boef & aap Viltbloemist

⭐️ Wat is Happlify?

Happlify is een happy lifestyle platform en in het kort staat Happlify voor klein geluk. Dat kan veel zijn: herinneringen, verhalen, een bepaalde plek, liedjes, zelfs een geur en zoveel meer. De leukste spullen waar je blij van wordt, daar zijn de Happlify Crew members verantwoordelijk voor. Dat zijn webshops en ondernemers die happy producten of diensten ontwerpen, produceren en/of verkopen. De selectie van deze crew is best streng, maar ben je eenmaal binnen, dan hoor je er ook écht helemaal bij en word je zichtbaar bij een groot, positief publiek die heel benieuwd is naar wat jij te bieden hebt. Meer over Happlify lees je hier en hier vind je meer informatie over samenwerken.