Happlify: de leukste shopping guide + blog

Houd je van koffie, maar zoek je tóch naar een alternatief dat iets gezonder is en je gezondheid ten goede komt? Kijk dan eens naar Clearly Not Coffee, een super innovatief Nederlands product dat niet alleen gezond is maar ook echt lekker! Ik kan het weten (Mariko) want de afgelopen weken werd ik wakker met Clearly Not Coffee en ik ben helemaal om.

Weken achter elkaar kwam ik op Instagram telkens Clearly Not Coffee tegen en wat ik zag sprak me ontzettend aan. Niet in de laatste plaats om de reden dat ik altijd opzoek ben naar 'iets' om de chronische migraine die ik heb te verlichten. Nu wil ik niet zeggen dat die compleet is verdwenen, maar minder cafeïne en een minder ingekakt gevoel door de dag heen, was in dit geval mijn doel en dat is zeker wél gelukt.

Wat is Clearly Not Coffee?

Clearly Not Coffee is niet zomaar een koffievervanger; het is een cacao-paddenstoelen mix ontworpen om zowel heerlijk te smaken als je geweldig te laten voelen. Hierdoor begin je de dag met een boost. Dit is wat het beloofd:

 • Rustige, scherpe focus
 • Aanhoudende energie gedurende de dag
 • Minimale cafeïne, geen nervositeit

Duizenden mensen drinken het inmiddels dagelijks en hebben het toegevoegd aan hun gezonde gewoonten. 

Hoe smaakt het?

Zelf probeerde ik de ongezoete variant. 's Morgens ik mijn Clearly kop graag met warme sojamelk of amandelmelk en een grote theelepel stevia erdoorheen geroerd. Het smaakt dan naar gezonde en volwassen warme chocolademelk. Ook heeft het wel een beetje weg van koffie, maar dat vind ik stiekem ineens gewoon minder lekker direct na zo'n kop. Ik vind Clearly Not Coffee dus echt lekker en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Want alles wat gezond is, is vaker niet dan wel lekker (collageen poeder, Barley grass en dergelijke). Soms neem ik in de middag nog een kopje om wakker te blijven en mijn snack-lust te temperen (middag dip). Met 1 zak maak je trouwens 30 mokken.

Wat zit er in Clearly Not Coffee?

Naast lekkere, niet bittere, cacao zijn onder andere de volgende paddenstoelen verwerkt in dit bijzondere drankje:

Lion's Mane: de paddenstoel van de geest

Lion's Mane, ook wel bekend als de pruikzwam, wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde vanwege zijn veelzijdige gezondheidsvoordelen. Lion's Mane bevat unieke verbindingen, hericenonen en erinacines, die de groei van zenuwen in de hersenen kunnen bevorderen. Dit maakt het een uitstekende keuze voor iedereen die zijn cognitieve functies wil verbeteren en een scherpe geest wil behouden.

Voordelen:

 • Verbetering van het geheugen
 • Verhoogde concentratie
 • Betere focus

Cordyceps: de energiebooster

Cordyceps werd voor het eerst opgemerkt door Tibetaanse herders, die zagen dat hun vee energieker werd na het grazen op met cordyceps geïnfecteerde mieren. Cordyceps helpt bij de zuurstofopname van je lichaam, waardoor je spieren langer kunnen werken voordat ze moe worden. Dit maakt het ideaal voor iedereen die een natuurlijke energieboost nodig heeft, of je nu een sporter bent of gewoon meer energie wilt hebben gedurende de dag.

Voordelen:

 • Verbeterd uithoudingsvermogen
 • Verhoogde energieniveaus
 • Vermindering van vermoeidheid

Chaga: de koning van antioxidanten

In de Siberische folklore staat Chaga bekend als 'het geschenk van de natuur' vanwege zijn krachtige gezondheidsbevorderende eigenschappen. Chaga bevat een hoge concentratie antioxidanten, waaronder superoxide-dismutase (SOD) en betulinezuur. Deze antioxidanten helpen je lichaam te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen en kunnen ontstekingen verminderen, wat bijdraagt aan een algehele verbetering van je gezondheid.

Voordelen:

 • Rijk aan antioxidanten
 • Vermindert ontstekingen
 • Ondersteunt het immuunsysteem

Reishi: de stressverlichter

Reishi wordt in China ook wel 'Lingzhi' genoemd, wat 'paddenstoel van onsterfelijkheid' betekent vanwege zijn vele gezondheidsvoordelen. Reishi versterkt het immuunsysteem door de activiteit van witte bloedcellen te stimuleren. Daarnaast helpt het bij het verlagen van stress en angst door de productie van cortisol, het stresshormoon, in het lichaam te verminderen. Dit maakt Reishi een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om te ontspannen en stress te beheersen.

Voordelen:

 • Vermindert stress en angst
 • Ondersteunt het immuunsysteem
 • Bestrijdt seizoensgebonden allergieën en ademhalingsproblemen

Gezondheid staat duidelijk voorop

Clearly Not Coffee biedt een innovatieve en gezonde manier om je dag te beginnen, met de krachtige voordelen van Lion's Mane, Cordyceps, Chaga en Reishi. Of je nu je geheugen en focus wilt verbeteren, meer energie nodig hebt, je immuunsysteem wilt versterken of stress wilt verminderen, deze unieke blend van paddenstoelen heeft het allemaal.

Doe mee en win!

Wil je zelf de magie van Clearly Not Coffee ervaren? Bezoek Clearly.eu en ontdek hoe deze bijzondere drank jouw gezondheid een boost kan geven. Of doe mee en maak kans op een pakket Clearly Not Coffee ongezoet t.w.v. €30,-.

Zo maak je eenvoudig kans:
1 - Laat weten dat je meedoet onder de post die je hier vindt
2 - Volg @happlify en @clearlynl als je dat wilt voor meer happy tips en giveaways
3 - Ook optioneel, extra en leuk: tag een vriend in je reactie en deel deze post

 🚨 Pas op voor fake accounts. Wij sturen geen DM's met verzoeken/links en vragen geen persoonlijke gegevens.

 

Winactie voorwaarden

 • deze winactie loopt t/m 24 juni 2024
 • iedereen mag meedoen aan de winactie
 • hoe werkt het? Laat weten dat je meedoet met een leuke reactie
 • na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze op Instagram bekend
 • met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
 • de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
 • de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld

 • reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
 • deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Meta, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie