Happlify: der beste Einkaufsführer + Blog

Bij Happlify zijn we altijd op zoek naar unieke en bijzondere verhalen, en vandaag nemen we je mee naar de C'est la vie-wereld van Sofia's Brocante. Deze Happlify Crew Member webshop is een ware schatkamer voor liefhebbers van vintage en antiek. Lees verder om meer te weten te komen over Sofia's Brocante en ontdek hoe jij kans maakt op een prachtige brocante waterkan in de vorm van een gele citroen!

Sofia's Brocante: jouw shop voor vintage schatten

Word jij ook zo blij van unieke en authentieke vintage items? Dan heeft Sofia's Brocante precies wat je nodig hebt. Van schattige doosjes en sfeervolle verlichting tot prachtige accessoires en decoratie, je vindt het allemaal bij deze webshop. Of je nu een adembenemende antieke kandelaar voor je woonkamer wilt of een bijzonder stuk porselein voor je verzameling, Sofia's Brocante is dé plek waar je moet zijn.

Bij Sofia's Brocante draait alles om liefde voor vintage, liefde voor unieke items en liefde voor het verleden. Duik in de gezellige nostalgische sfeer en laat je verrassen door de charme en het karakter van Sofia's vintage schatten. Begin je zoektocht en ontdek de magie van Sofia's Brocante. L'amour de Sofia!

Een unieke waterkan in de vorm van een gele citroen

In het assortiment van Sofia's Brocante vind je talloze unieke en bijzondere items, maar een van de meest opvallende stukken is zonder twijfel de brocante waterkan in de vorm van een gele citroen. Deze felgekleurde kan kan is niet alleen een praktische toevoeging aan je tafel, maar ook een echte eyecatcher die gegarandeerd de aandacht van je gasten zal trekken.

De gele citroen waterkan straalt een heerlijke, zomerse sfeer uit en voegt een vleugje nostalgie toe aan elke maaltijd. Het is een perfect voorbeeld van de unieke vondsten die je bij Sofia's Brocante kunt ontdekken. En het beste nieuws? We mogen deze prachtige kan t.w.v. €20,- verloten, bovendien krijg je er ook nog €10 shoptegoed bij!

Doe mee en maak kans op de brocante waterkan

Wil jij deze unieke brocante citroen waterkan + €10,- shoptegoed winnen? Doe dan mee aan onze winactie! Het enige wat je hoeft te doen, is je naam en e-mailadres achter te laten in het formulier hieronder. Zo maak je automatisch kans op deze prachtige prijs.

Winactie voorwaarden

• deze winactie loopt t/m 14 juni 2024
• iedereen mag meedoen aan de winactie
• hoe werkt het? Vul het formulier in, krijg de Happlify en Sofia's Brocante nieuwsbrief en je maakt kans op de prijs
• door mee te doen begrijp je en ga je ermee akkoord dat je de  Happlify en Sofia's Brocante nieuwsbrief ontvangt. Je belooft daarom bij deze geen spam melding te maken, want je kan uitschrijven wanneer je dat wilt
• na de einddatum loten we de winnaar en maken we deze bekend. Houd hiervoor Instagram in de gaten
• met de winnaar zelf wordt persoonlijk ook contact opgenomen
• de winnaar heeft dan 24 uur om haar of zijn prijs te claimen
• de prijs bestaat uit bovengenoemd product en is niet inwisselbaar voor iets anders of geld
• reacties zijn openbaar en door iedereen te lezen en in te zien
• deze promotie wordt niet gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd met Meta, Instagram en/of andere sociale media welke zijn gebruikt bij deze winactie